Ion Moldovan: „Nu sunt mulțumit de faza de construcție și de ofensivă”

Mihai Andries 29 Sep. 2013, 10:20 Campionat
Ion Moldovan:**

Numirea lui Ion Moldovan ca principal al grupării din Mioveni a adus primele puncte pentru argeșeni, care în ultimele două etape au bifat câte un egal, 1-1 la Oradea și 0-0 acasă cu CSM Rm. Vâlcea. Socotelile tehnicianului penultimei clasate din seria a II-a au fost schimbate din mers în meciul de ieri, după eliminarea lui Cotigă, așa cum a declarat-o și la conferința de presă.

„Băieții și-au dorit foarte mult victoria și au încercat să facă foarte multe. Și poate și de asta au apărut cartonașele. Cred că dacă aveam puțină șansă, în ultimul minut puteam marca. După eliminare a trebuit să modificăm și sistemul de joc, schimbând registrul tactic pentru a conserva rezultatul. Este un scor echitabil, deși, sincer, nu sunt mulțumit de faza de construcție și de ofensivă. Unii jucători nu au maturitatea necesară. Suntem în căutări, în încercarea de a face o echipă care să aibă apetit ofensiv. Rezultatul este echitabil, prin prisma faptului că aproape o repriză am jucat 10 la 11. De când am venit, avem două jocuri în care am marcat doar un gol și nu sunt mulțumit” a declarat Ion Moldovan după meci.

Principalul Mioveniului a comentat și situația roșiilor primite de echipa sa în ultimele partide: „La meciul cu FC Olt a fost eliminare și s-a pierdut partida, la jocul de azi am avut eliminare și asta mă pune pe gânduri. Dacă mergem în ritmul ăsta s-ar putea să nu mai avem cu cine juca sau să băgăm juniorii. Cotigă spune că el a dat cu capul, el fiind cel lovit și a spus că are un cucui. Arbitrul a văzut altceva și nu vreau să comentez. Dacă avea arcada spartă și curgea sânge, avea roșu direct. Așa e interpretabil”

 

Articol scris de Silviu MIHAI

Mihai Andries 29 Sep. 2013, 10:20 Campionat
Pe aceeași temă