Invincibili pe teren propriu, în retur

18 Apr. 2009, 16:14 Campionat
Invincibili pe teren propriu, în retur

Minerul Lupeni a  bifat cea de-a patra victorie pe teren propriu, în acest retur, și își păstrează șansele pentru rămânerea în liga secundă. Jucătorii pregătiți de Petre Gigiu și Pică Rus au învins cu scorul de 1-0 pe Mureșul Deva o altă grupare ce luptă pentru evitarea retrogradării. Deva a venit la Lupeni cu moralul ridicat după ce în etapa trecută a învins liderul.

 

Meciul a  fost unul disputat cu multe faze de poartă și ratări. Lupeniul a reușit  să deschidă scorul în minutul 22 în urma unei faze pornită de la căpitanul Chițu și finalizată de Robert Cristian cu un șut din interiorul careului mic. Atât gazdele cât și oaspeții au șansa golului, dar fie barele fie, cei doi portari se opun. În minutul 30 Chițu zguduie bara cu un șut de la 35 de metri, fiind imitat cinci minute mai târziu de adversarul, său Bițiș. Deva își mai trece în cont două bări dar nici un gol.

 

Pe final de meci Nicorec are golul de 2-0 în bocanc dar trage pe lângă. Partida se termină cu victoria echipei Minerul, care mai ia o gură de oxigen în tentativa de a se salva de la retrogradare.

 

articol scris de Loredana Juglea
 

18 Apr. 2009, 16:14 Campionat
Pe aceeași temă