Întâlnire cu final așteptat

17 Mar. 2012, 16:47 Campionat

Alro Slatina s-a impus cu scorul de 3-0 în derby-ul județean disputat pe stadionul „1 Mai”, în compania celor de la FC Olt. După o primă repriză încheiată la egalitate, Răducu, Stoianof și Coman au semnat în partea secundă reușitele formației gazdă.

Alro și FC Olt nu au mai oferit aceeași confruntare aprig disputată din turul campionatului. Prima repriză a întâlnirii de astăzi a adus puține ocazii importante de a marca. Oaspeții au fost mai prezenți în jumătatea adversă, iar Hallmen ar fi putut puncta pe tabelă la o jumătate de oră de la fluierul de start, însă lovitura sa de cap din 8 metri s-a dus peste poartă. Aluminiștii au ripostat înaintea intrării la cabine prin Boroiban, care a ratat ținta cu un șut la colțul scurt expediat de pe flancul stâng.

În partea secundă, ceea ce mulți dintre spectatorii prezenți în tribune se așteptau, s-a întâmplat. Echipa gazdă a deschis scorul în minutul 60, după ce Răducu a reluat cu capul în plasă din careul mic un corner executat de Stancu de pe partea dreaptă. Coman a fost aproape de a dubla avantajul celor de la Alro cu o reluare spectaculoasă din interiorul careului, însă balonul s-a dus puțin pe lângă bară (’74).

Când mai erau zece minute până la final, Stoianof, abia intrat în teren, a reușit să înscrie pentru 2-0 cu un șut de la 7 metri. Coman a stabilit rezultatul partidei cu puțin timp înaintea ultimului fluier, după ce l-a învins pe Bugiu cu o execuție sub tranversală.

În urma victoriei de pe „1 Mai”, aluminiștii au urcat pe poziția a cincea în clasament și așteaptă meciul de vineri, de la Timișoara. De partea cealaltă, FC Olt a rămas pe locul al 13-lea, iar următoarele etape îi aduc ca adversare, pe teren propriu, primele două clasate în ierarhia seriei.

Alro Slatina: Savu, Pasăre, Răducu, Grosu, Velcovici, Sergiu Popescu (’65 Eduard Stoica), Quist, Precup (’57 Coman), Stancu, Ene, Boroiban (’79 Stoianof).

FC Olt: Bugiu, Bogdanovici, Irimescu, Crușoveanu, Bancu, Melcea, Corneanu, Chiriță (’56 Neacșu), Polgar, David (’46 Giurcă), Hallmen (’71 Burcea).

Text și foto: Olt TV

17 Mar. 2012, 16:47 Campionat
Pe aceeași temă