Înfrânt clar de ACS, Gherman se mândrește cu altceva: „Am făcut 0-0 cu o echipă mult mai bună a Timișoarei”

Marius ANGHEL 23 Sep. 2012, 12:15 Campionat
Înfrânt clar de ACS, Gherman se mândrește cu altceva:**

Dacă în sezonul trecut fostul tehnician al lui Poli AEK reușea să smulgă un punct la Timișoara cu Unirea. Sâmbătă Stelian Gherman a trebuit să se recunoască învins de noua ACS Poli, tehnicianul consideră că echipa sa e departe de a fi la 100% din potențial din cauza condițiilor de la Alba Iulia.

„A meritat victoria, Timișoara a dominat și a reușit să marcheze. Nu am putut să punem mari probleme. Ca și echipă suferim în continuare, nu suntem nici la 80-90% fizic. Sunt probleme la Alba Iulia, și de alimentați, am avut copii pe bancă. Eu mă bucur că nu am lăsat Unirea să moară. ACS Poli are echipă bună. Noi am făcut 0-0 cu o echipă mult mai bună a Timișoarei. Nu putem să îi comparăm cu Poli de anul trecut. Acea echipă avea jucători de cupe europene, diferență mare. Dar am văzut azi că la Timișoara se pune la punct totul, orașul a avut performanțe în anii trecuți”, a declarat Gherman.

Tehnicianul oaspeților a deplâns situația echipe sale și a nivelului la care a ajuns Liga a II-a. „Anul trecut am avut o pregătire și un lot mult mai bun. Acum am reușit în ultimele zile să aducem trei jucători, printre care și portarul. Nivelul Diviziei B este scăzut, s-a ajuns să stea două echipe. Nu vine nimic din urmă. Eu am jucători care au terminat la juniori pe locul 7 și trebuie să-i aduc la echipa mare. Sunt 11-12 pe care pot să merg. Sper să o duc până la capăt, să las echipa pe mâinile cuiva, să nu fie desființată”, a mai spus antrenorul Unrii.

De notat că Stelian Gherman a venit la conferința de presă într-un tricou cu stema Ripensiei, primit cadou de la clubul timișorean. „Timișoara mi-a rămas la inimă chiar dacă vin ca adversar. Cred că am făcut ceva atunci când am venit cu echipa de la București. Aveam 15 mii de oameni la meci și nu puteam rămâne indiferent”, a adăugat tehnicianul.

Articol scris de Cornel Biholari

Foto: Banat Sport

Marius ANGHEL 23 Sep. 2012, 12:15 Campionat
Pe aceeași temă