Înfrângere la capătul unui joc controlat

12 Sep. 2011, 13:55 Campionat
Înfrângere** la capătul unui joc controlat

FC Olt Slatina a pierdut disputa de pe teren propriu cu Unirea Alba Iulia, scor 1-2, la capătul unui joc pe care l-a avut în mână. Alb-vișiniii s-au aflat la conducere pe tabela de marcaj, au dominat ostilitățile, însă au cedat punctele în urma unor erori în lanț.

După o serie de ocazii și de o parte și de cealaltă, minutul 32 aducea o ratare incredibilă în tabăra celor de la FC Olt Slatina. Huțanu, singur cu portarul, din 6 metri a trimis balonul pe lângă bară. La scurt timp, Alin Mihai deschidea scorul pe tabela de marcaj, cu un șut frumos de la 18 metri, fără șansă pentru portarul oaspeților, Pascal (min. 35). În următoarea fază, Pecarov a pătruns mult prea ușor pe partea dreaptă, patru jucători nereușind să rupă jocul, lăsându-l astfel să înscrie cu un șut de la 16 metri (min. 36). Pe finalul reprizei, Dragalina l-a găsit bine cu o pasă pe Giurcă, care din 3 metri nu a reușit să reia spre poartă, irosind astfel o bună oportunitate de a aduce echipa în avantaj.

Golul victoriei oaspeților, primit după o eroare în lanț

În repriza secundă, FC Olt Slatina a continuat să domine jocul. Huțanu a fost aproape de a puncta pe tabelă, însă șutul său din 10 metri s-a dus pe lângă poartă (min. 56). Cea mai mare ocazie a reprizei secunde a fost irosită de Preda. În urma unei lovituri libere executate de Niță, balonul ajunge în piciorul lui Preda, care neatent reia slab spre poartă de la 3 metri, iar mingea se scurge pe lângă bară (min. 67). De asemenea, Giurcă a fost și el aproape de gol, șutul său periculos de la 25 de metri trecând peste transversală (min. 75). În timp ce alb-vișiniii au ratat ocazie după ocazie, oaspeții au înscris un gol în urma unei faze asemănătoare cu cea din prima repriză. Fundașul dreapta Bâlu a pătruns mult prea ușor pe partea laterală, fără ca nimeni să-l blocheze, marcând astfel un gol norocos din interiorul careului. În ultimele zece minute FC Olt a evoluat în superioritate numerică, după ce jucătorul oaspeților Mureșan a primit direct cartonașul roșu pentru o lovitură fără minge asupra lui Dan Ignat. În ciuda încercărilor de a restabili egalitatea pe tabelă, alb-vișiniii nu au reușit să revină, pierzând astfel un meci pe care l-au avut în mână.

FC Olt: Bugiu, Bogdanovici, Preda, Dan Ignat, Giurcă, Huțanu, Pavel, Vâlcică, Cozea, Dragalina, Alin Mihai. Au mai evoluat: Niță, Sandu și Hallmen.

Unirea Alba Iulia: Pascal, Camara, Cornea, Bumbac, Bâlu, Pleniceanu, Pecarov, Negură, Petcuț, Giurgiu, Mureșan. Au mai intrat: Oară, Tănasă, Costea.

Sursa: Gazeta Nouă

12 Sep. 2011, 13:55 Campionat
Pe aceeași temă