Înfrângere în ploaie! Golurile au fost precum ciupercile

26 Apr. 2012, 15:20 Campionat

Jocul a început furtunos. Ca o continuare a ploii torențiale care a biciuit ieri după-amiază Deva și a inundat terenul de sub Cetate transformat într-o peninsulă verde în miniatură. Trei goluri în 11 minute.

Bihorul a deschis rapid scorul după doar 90 de secunde de la start. Coroian l-a surprins pe Dzelme cu un șut sănătos de la 25 de metri după care a trecut la serviciu pe bandă dreaptă de unde a centrat pentru Petrache care din careul mic a pus latul pentru 0-2 (7).

Gazdele au revenit repede în joc. Ambruș a profitat de o respingere greșită a lui Popescu și din 3 metri dintre fundașii adverși a împins mingea în poartă. Scor 1-2.

Mureșul s-a umflat și a rămas sus însă Geacă a trimis cu capul peste (19) iar șutul din afara careului și din întoarcere al lui Alex Dan a fost deviat salvator în corner de Popescu (20).

Ocaziile s-au răzbunat în poarta lui Dzelme din spatele căruia mingea a intrat în plasă după ce inițial fusese șutată în bară, din afara careului, de Bic în penultimul minut de joc al primei reprize.

Mitanul secund a fost fără istoric. Exxcepție a făcut faza din care nou intratul Birtalan a stabilit scorul final: șut de la 20 de metri după un un-doi cu Florean (68).

Aceasta a fost povestea celei de-a șaptea înfrângeri în retur a Mureșului care coboară pe locul 15, ultimul, în B2.

MUREȘUL DEVA – FC BIHOR ORADEA 1-4 (1-3)
Ambruș (11) / Coroian (2), Petrache (7), Dzelme (44 – autog.), Birtalan (68)

Antrenor: Romulus Gabor
Dzelme – Al. Petresc, Ambruș (cpt.), Geacă, Lia – Al. Niculae, G. Apostol (’70 C. Cîrstoiu), Al. Dan, C. Ungur (’50 Dutciuc) – T. Stan (’63 Ciparidis), Jawad

Antrenor: Gheorghe Ghiț
A. Popescu – Zanardini, Sg. Oltean (cpt.), I. Petrache, R. Lupu – Florean, Selagea, Coroian, Sorian (’78 Hadăr) – Bic (’73 Bârză), Șulea (’63 Birtalan)

Articol scris de Sami Tamaș
Foto: Cristi Vatavu (Ziarul Hunedoreanului)

26 Apr. 2012, 15:20 Campionat
Pe aceeași temă