Infirmeria e tot mai solicitată la ACS Poli Timișoara

Mihai Andries 28 Nov. 2012, 20:10 Campionat
Infirmeria e tot mai solicitată** la ACS Poli Timișoara

Elevii lui Valentin Velcea încep să simtă finalul turului, tot mai mulți dintre ei acuză probleme medicale. Deși au avut parte de mai puține jocuri oficiale în această toamnă, fotbaliștii timișoreni încep să resimtă lipsa cantonamentului din vară. Poparadu și Szekely se numără printre jucătorii incerți pentru duminică.

Problemele formării clubului în vară par să aibă consecințe acum. Nu mai puțin de cinci fotbaliști acuză în acest moment diverse probleme de ordin medical. Atacantului Szabolcs Szekely i-au recidivat problemele musculare survenite la amicalul cu FC Caransebeș și e jucătorul cu cele mai mici șanse de a fi recuperat pentru jocul cu FC Bihor. De altfel el nu a participat la antrenamentul de miercuri. Astfel, cel mai probabil Enciu va fi păstrat în primul 11 pe principiul echipei câștigătoare.

Nici căpitanul Adrian Poparadu nu e refăcut complet, mai mult goalkeeperul Mario Kirev, singurul integralist al echipei, a suferit o contuzie chiar la antrenamente. Deși se pregătesc normal, Florin Nohai și Petre Goge, jucătorii de pe banda dreaptă a lui ACS Poli, acuză la rândul lor accidentări ușoare. În aceste condiții nu e exclus ca macedoneanul Sakir Redzepi, care a dat satisfacție ca fundaș dreapta, să înceapă la rândul său ca titular și la Oradea.

Pentru partida cu FC Bihor, care se va disputa duminică, de la ora 11:30, bănățenii se vor deplasa cu autocarul chiar de Ziua Națională, 1 decembrie. Pentru primul trimestru al anului viitor ACS Poli și-a rezervat deja bilete pentru o pregătire centralizată în Antalya (Turcia).

 

Articol scris de Cornel BIHOLARI (BanatSport)
Foto: ACS Poli

Mihai Andries 28 Nov. 2012, 20:10 Campionat
Pe aceeași temă