Incidente în Derby-ul Vestului! Fanii arădeni au ieșit din peluză și s-au îndreptat spre suporterii bănățeni: un spectator a fost bătut, forțele de ordine au folosit gaze lacrimogene

Marius ANGHEL 15 Oct. 2017, 17:18 Campionat

Derby-ul Vestului, dintre ASU Poli și UTA Arad, n-a fost lipsit de incidente. La pauza meciului de pe „Dan Păltinișanu”, la scorul de 1-1, suporterii arădeni au intrat peste fanii timișoreni aflați la tribuna a II-a, moment în care a izbucnit o bătaie, iar forțele de ordine au fost nevoite să intervină.

Jandarmii au folosit gaze lacrimogene, după ce un grup de suporteri din galeria UTA-ei au ieșit din peluză și au venit spre tribuna a doua. O parte dintre membrii galeriei Politehnicii au ieșit și ei din peluză și au încercat să ajungă la tribuna a II-a, acolo unde se împărțeau pumni și picioare. Unul dintre suporterii arădeni a fost pus la pământ și lovit în repetate rânduri. Jandarmii i-au întâmpinat și au blocat scandalul, însă ultrașii s-au luat la bătaie cu forțele de ordine, moment în care au fost folosite gazele lacrimogene. În cele din urmă, bătăușii au fost scoși afară din stadion.

Tensiunea din tribune s-a transmis și pe gazon, unde la doar cinci minute după pauză, în urma unui fault la mijlocul terenului, Ioan Mera și Marius Curtuiuș s-au îmbrâncit, și-au dat palme, iar arbitrul i-a trimis pe amândoi la cabine. Astfel, cele două echipeia uevoluat aproape o repriză cu un om mai puțin pe teren.

În partea a doua a jocului, Dănuț Bilia a marcat încă o dată pentru ASU Poli, în minutul 62, iar timișorenii s-au impus la limită, cu 2-1 și au câștigat Derby-ul Vestului.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Marius ANGHEL 15 Oct. 2017, 17:18 Campionat
Pe aceeași temă