Începe Liga a II-a! Poli și Bihor se prezintă la start cu toate vedetele

19 Aug. 2011, 11:40 Campionat
Începe Liga a II-a!** Poli și Bihor se prezintă la start cu toate vedetele

Poli Timișoara și FC Bihor Oradea dispută astăzi, de la ora 20:00, în seria transilvană a ligii secunde, ceea ce ar fi trebuit să reprezinte derby-ul Vestului din Liga I. Rămase în eșalonul secund din cauza problemelor cu licența, cele două echipe luptă acum pentru promovare.

Bănățenii ar fi trebuit, în locul partidei cu orădenii, să trăiască emoțiile preliminariilor de cupe europene. În schimb, erorile manageriale i-au făcut să piardă inclusiv o mare parte dintre vedete.

Laszlo Sepsi, Dorin Goga și Srdjan Luchin, trei dintre puținii fotbaliști de valoare rămași la Poli, au fost incluși în lotul pentru partida de astă‑seară. „Sperăm să începem cu dreptul acest campionat și să dăm uitării perioada nefastă din ultimele două luni, cu așteptarea, cu retrogradarea… Suntem favoriți la acest meci”, a declarat Iulian Tameș, veteranul Timișoarei.

Vali Velcea este la al patrulea mandat pe banca lui Poli, însă e o premieră faptul că a fost instalat ca antrenor de la începutul campionatului. „Este un avantaj că sunt la început de drum, nu mai preiau echipa din timpul campionatului”, a declarat Velcea.

Clubul timișorean a vândut până aseară 400 de abonamente pentru noul sezon. La bilete nu s-a înghesuit lumea (s-au dat aproximativ 200), însă cei mai mulți dintre spectatorii partidei cu FC Bihor își vor cumpăra astăzi tichete pentru intrare.

articol scris de Radu Faur

19 Aug. 2011, 11:40 Campionat
Pe aceeași temă