Incapabili să înscrie!

10 Sep. 2011, 18:50 Campionat

FC Snagov revine cu picioarele pe pământ după înfrângerile umilitoare din ultimele trei jocuri. Ilfovenii au obținut un egal alb, 0-0, pe teren propriu, în fața candidatei la promovare, CSMS Iași, cu toate că raportul ocaziilor i-ar fi îndreptățit la o victorie.

Crispați după ce și-au luat zece goluri în ultimele trei meciuri oficiale, fotbaliștii lui Laurențiu Reghecampf au pornit meciul contra Iașiului cu frâna de mână trasă. CSMS părea un adversar redutabil, mai ales că în teren avea jucători cu multe prezențe în Liga I sau campion, cazul lui Onofraș. În joc, lucrurile s-au confirmat și primele situații mai mari de a marca le-au aparținut oaspeților. Herghelegiu a centrat perfect, în careu, pentru voleul din prima al lui Gado (19), însă Baruch a fost pe poziții și a respins de la colțul scurt în corner. La faza imediat următoare, același israelian a avut o nouă intervenție mare, de această dată la șutul cu pământul, de la 25 de metri, al lui Vladu (20). A urmat o perioadă de joc în care niciuna dintre echipe n-a mai reușit să creeze ceva, doar un mic scenariu de luptă în care fotbaliștii „bubuiau” mingiile dintr-o parte în alta, ca pe final de repriză, Snagovului să-i vină rândul să treacă pe lângă deschiderea scorului. Bereșoae (38) a executat puțin peste transversală o lovitură liberă de la 25 de metri, ca mai apoi Cătălin Popa (45) să-și salveze echipa cu intervenția în fața lui Dinu, la opt metri de poartă.

La reluare, gazdele s-au aruncat în atac, au controlat jocul și au ratat mai multe ocazii de a înscrie, spre disperarea lui Ionuț Popa, care nu reușea să-și motiveze mijlocașii să reintre în joc. Ieșenii au supraviețuit în apărare prin intervențiile lui Tincu, în prima fază blocându-l imprudent pe Cristea (50) în careu, dar arbitrul a lăsat jocul să continue, ca imediat să-i încurce și șutul lui Bereșoae aflat la 10 metri de poartă.

Asaltul la poarta lui Popa a continuat prin șuturile lui Săceanu (56), respins in extremis peste transversală, și Dinu (65), puțin pe lângă bară din 16 metri, însă pe contraatac Gado (76 și 82) a dat emoții cu mingiile trimise asemănător, razant peste din colțul drept al careului.

În final, intrările lui Santiago Alex și Francis Ibekwe au impulsionat atacul Snagovului, dar șuturile ratate ale brazilienilor sau simularea în careu a celui din urmă n-au dus la nicio schimbare pe tabela de marcaj.

FC Snagov – CSMS Iași 0-0

Baruch – Adriano, Zeciu, D. Bratu – Ad. Popa, Bereșoae (69 S. Alex), R. Iancu (80 Ibekwe), Săceanu, M. Florea – V. Dinu II (cpt.), Cr. Cristea (65 Bâtfoi)
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Ct. Popa – Ciucur, R. Tincu, Bg. Mitrea, I. Vladu – Nalați, Cl. Tudor (cpt.)(63 Ghiceanu), Bg. Straton – R. Gado, Onofraș (80 D. Orac), Herghelegiu (67 Bădic)
Antrenor: Ionuț Popa

Articol și foto de Marius ANGHEL

10 Sep. 2011, 18:50 Campionat
Pe aceeași temă