În ultima clipă! Predescu le-a adus victoria bistrițenilor în prelungiri

16 Apr. 2012, 10:45 Campionat
În ultima clipă!** Predescu le-a adus victoria bistrițenilor în prelungiri

În Vinerea Mare, Gloria a mai bifat trei puncte care îi nivelează și mai tare drumul spre promovare. A fost vineri 13, dar pentru gazde. De pătimi,t a pătimit și Gloria. Golul victoriei bistrițene a venit din penalti, în prelungiri, iar Timișoara e la 4 puncte în urmă.

Joc anost, ritm lent, puține ocazii pentru spectatori să tresară din amorțeală. Atât s-ar putea spune despre primele 45 de minute ale partidei de vineri din Cetatea Marii Uniri, contând pentru etapa a 21-a a Seriei 2 din liga secundă.

În prelungirile primei reprize însă, Cornel Predescu a fost găsit la limita ofsaidului, a scăpat singur cu Pascal și l-a învins cu un șut plasat. 1-0 pentru Gloria la pauză, mostră de eficiență!

Gazdele au egalat în minutul 66 prin Dejan Pecarov, care a înscris cu o lovitură de cap din centrul careului, la puțin timp după ce intrase în teren. În minutul 72, Unirea a rămas în zece: Mureșan a încercat o figură de box cu Feher și a văzut roșu.

Așa cum ne-au obișnuit în destule rânduri, „alb-albaștrii” au dat lovitura finală în ultimele secunde. De această dată, în al patrulea minut de prelungire, când Curtuiuș a fost faultat în careu de portarul Pascal, iar Cornel Predescu a transformat pentru o victorie la limită care aduce liniște de Paște și un ecart de 4 puncte față de locul 2, ocupat de Timișoara.

„Mă așteptam la un joc dificil, la fel ca și în tur. Am dominat tactic și e o victorie meritată și muncită. Eu zic că n-a fost ofsaid la deschiderea scorului, mai degrabă cred că Militaru trebuia eliminat. Din ce informații am, la golul decisiv cred că a fost penalti, dar inițial ar fi fost un ofsaid în prealabil la Curtuiuș. Nu știu dacă e așa, dar penalti a fost, pentru că jucătorul a ciupit mingea și portarul a intrat în el. Nu a fost un arbitraj părtinitor, a cântărit și de o parte și de alta cam la fel”, a spus după meci antrenorul Gloriei, Nicolae Manea.

Unirea Alba Iulia: Pascal – N. Oltean, Bumbac, I. Șerban (Negură 68), M. Oprea – Pleniceanu, Oară, Militaru (Pecarov 55), Petrescu – S. Mureșan, V. Florea (Schuller 46). Antrenor Stelian Gherman

Gloria Bistrița: Bota – Peteleu, D. Stan, V. Năstase (Isac 78), I. Costache – Feher, Tudose (Țârcă 15) – Predescu, Anton, Cafasso – Silvășan (Curtuiuș 52). Antrenor Nicolae Manea

Stadion: Municipal Victoria-Cetate – Alba Iulia. Arbitri: Marius Omuț (Oradea – Alexandru Cerei (Cluj Napoca), Iulius Timar (Marghita).

Sursa: Timp Online

16 Apr. 2012, 10:45 Campionat
Pe aceeași temă