„Îmi asum responsabilitatea pentru tot ce s-a întâmplat”

07 Apr. 2012, 16:31 Campionat

Viorel Tănase își asunmă înfrângerea cu FC Botoșani, scor 0-1. Antrenorul constănțenilor spune că e mândru de jucătorii săi și că antrenează Farul și că încă mai speră la promovare atâta timp cât matematic mai sunt șanse.

Tănase spune că lipsa lucidității în ultimii 20 de metri și buna așezare a echipei moldovene au decis rezultatul de astăzi.

„Îmi asum responsabilitatea pentru tot ce s-a întâmplat, primul vinovat eu sunt, pentru că eu bag jucătorii în teren, dar vă pot spune că sunt mândru de jucătorii mei și sunt mândru că antrenez Farul Constanta. Vreu să-mi fac treaba până la capăt și cred în șansa noastră până la sfârșit, atât timp căt matematic mai sunt șanse. O să mă credeți un nebun, dar în viață trebuie să ai un vis. A fost un joc lipsit de finalitate din partea noastră, am dus bine mingea până la 20 de metri și acolo nu am luat decizia corectă de a centra sau de a șuta. Am întâlnit o echipă robustă și bine așezată în teren.

Nu-mi cade bine, dar cât voi fi antrenor la Farul, eu voi răspunde de rezultate, nu jucătorii și niciodată nu voi da în jucatorii mei, din contră. Cu așezarea de astăzi puteam învinge, dar lipsa de luciditate ne-a privat de un rezultat bun. Am pierdut o oportunitate, dar fotbalul continuă, nu se oprește la o înfrângere”, a declarat Viorel Tănase, citat de fcfarul.ro, la finalul meciului pierdut cu FC Botoșani.

Foto: Alexandru RAITA

07 Apr. 2012, 16:31 Campionat
Pe aceeași temă