Ilie Poenaru, antrenorul totul-sau-nimic! A fost luat prin surprindere la Timișoara. „Nu mă așteptam ca echipa mea să se prezinte de maniera asta”

Marius ANGHEL 07 Apr. 2018, 22:25 Campionat

Fostul jucător al Politehnicii Timișoara, Ilie Poenaru, actualmente antrenor la Academica Clinceni, a fost nemulțumit de prestația echipei sale în egalul, scor 3-3, de pe terenul Ripensiei. Tehnicianul ilfovenilor spune că nu s-a gândit că elevii săi pot juca așa de slab și a explicat că pentru obiectivul de creștere a jucătorilor de la clubul ilfovean, egalurile nu ajută cu nimic.

Poenaru a punctat că e prima dată când echipa nu îl satisface prin prestația de pe teren. „A fost un meci foarte alert, în contextul în care eu știam ce joacă echipa gazdă. Știam punctele lor forte și minusurile lor, dar nu mă așteptam ca echipa mea să se prezinte de maniera asta. Este prima dată când nu sunt mulțumit de cum s-au prezentat. Este foarte bine că am reușit să revenim de la 2-1, 3-2, dar atât. Am avut tărie de caracter și am avut tărie de caracter să revenim. Dar în rest, nu sunt mulțumit de joc”, a precizat antrenorul la finalul meciului.

Nu vrea să facă niciodată egaluri

Antrenorul Academicii a mai punctat că el niciodată nu joacă la egal. „Pentru public a fost un joc plăcut. Cu multe goluri, dar, pe mine, nu mă mulțumește. Egalul pentru mine este o înfrângere, indiferent că e acasă sau în deplasare. Prefer să pierd decât să fac egal. Eu nu merg niciunde să mă apăr. Merg să joc să câștig. Numai așa vom putea crește. Avem mulți copii și trebuie să crească cu o mentalitate bună”, a spus Ilie Poenaru.

Cu punctul obținut cu Ripensia, Clinceniul a ajuns la 47 acumulate în acest sezon și a rămas pe locul 6. Săptămâna viitoare va câștiga la „masa verde” cu retrasa ASA Târgu Mureș și va ajunge la borna 50.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Sebastian TĂ‚TARU (Mediafax foto)

Marius ANGHEL 07 Apr. 2018, 22:25 Campionat
Pe aceeași temă