„Îi anunț pe cei de la Dunărea că va fi infernal pentru ei la Arad. Batem cu 2-0 și ne calificăm fără probleme”. Strătilă e sigur că UTA va întoarce scorul în manșa retur

Marius ANGHEL 01 Jun. 2016, 22:17 Campionat

Sorin Strătilă a reușit să aducă egalitatea pe tabelă în meciul cu Dunărea Călărași pentru câteva moment, însă imediat Valentin Alexandru a înscris din nou în poarta lui Bogdan Miron. Totuși, golul mijlocașului de bandă dreaptă al UTA-ei pe terenul din Călărași păstrează vie speranța pentru promovare pentru arădeni, chiar dacă tabela a arătat la final o diferență de două goluri în favoarea călărășenilor, scor 3-1. Strătilă a profitat de pasa excelentă a lui Dennis Man și a reușit singurul gol al „Bătrânei Doamne” în partida tur a barajului, unul care însă menține vie flacăra speranței.

„Scorul putea să fie mai mare în favoarea lor, dar și noi puteam acum pe final să facem 3-2. Se joacă la Arad returul și îi anunț pe cei de la Dunărea că va fi infernal pentru ei! Noi suntem o echipă tânără, cu câțiva jucători experimentați, pe finalul clasamentului s-a vrut promovarea, pentru că atunci când am început sezonul mulți spuneau că vom pica din liga a doua, iar acum suntem la un pas de promovare. Batem cu 2-0 la Arad și ne calificăm fără probleme, vă anunț de acum. Mă bazez când spun asta pe faptul că nu am luat bătaie pe teren propriu de la începutul campionatului și am marcat mereu două sau trei goluri acasă. Suntem odihniți, am făcut deplasarea cu avionul, dar repet, calificarea se joacă la retur la Arad!”, a declarat Strătilă citat de Sport Arad.

Valentin Alexandru (4 și 45) și Bobo Kanda (80), respectiv Sorin Strătilă (43) au înscris golurile primei manșe a barajului dintre Dunărea Călărași și UTA Bătrâna Doamnă. Returul are loc sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:00, pe stadionul Motorul din Arad.

Foto: Alexandru Botezatu

Marius ANGHEL 01 Jun. 2016, 22:17 Campionat
Pe aceeași temă