Ieșenii de la Știința Miroslava lucrează la imaginea clubului! „Ne dorim să arătăm tuturor că suntem o echipă puternică, unită și că ne mândrim cu ceea ce reprezentăm”

Marius ANGHEL 03 Jan. 2018, 12:56 Campionat

Inițiativa suporterilor echipei ASU Politehnica de a moderniza vestiarul echipei favorite pare să-i fi inspirat și pe șefii clubului Știința Miroslava. Cum l-a stadionul din satul Uricani s-a intrat în vacanță după încheierea primei părți a campionatului, administratorii bazei sportive au decis că este momentul potrivit pentru a face câteva schimbări înainte ca jucătorii să revină la antrenamente. Astfel, ieșenii au personalizat holul ce duce la vestiare cu două mesaje care să îi încurajeze pe proprii fotbaliști. „Știința suntem noi” și „Aici e Miroslava” sunt cele două mesaje care apar inscripționate acum pe pereți, alături de stema clubului, deasupra lor fiind așezate și o parte dintre fanioanele primite de la adversari de-a lungul timpului.

„În perioada sărbătorilor, nu ne-am luat vacanță și am lucrat intens la imaginea clubului, oferind viață holurilor vestiarelor. Ne dorim ca prin această îmbunătățire să arătăm tuturor celor care pășesc aici că Știința Miroslava este o echipă puternică, unită și că ne mândrim cu ceea ce reprezentăm.

Vom continua în perioada de vacanță să lucrăm la imaginea lotului de jucători și a staff-ului, dar și continuarea stilizării anumitor zone ale stadionului”, a anunțat clubul ieșean din Liga 2 pe pagina de facebook.

Tot în această perioadă, conducătorii Științei au anunțat și că lucrează la noua interfață a site-ului oficial al echipei, una care nu fusese schimbată cu mult timp în urmă. „De asemenea, muncim intens la noua platformă web ce va fi lansată în curând, realizată pe baza feedback-ului fanilor, pentru ca experiența dumneavoastră online să fie cât mai plăcută. Știința suntem noi. Aici e Miroslava”, a mai scris echipa din Miroslava pe facebook.

La prima prezență din istoria sa în campionatul Ligii 2, Știința Miroslava a încheiat prima parte a sezonului actual pe locul 13, cu 22 de puncte, adică la două puncte deasupra ultimelor două poziții retrogradabile. Știința va aborda partea a doua a campionatului cu un nou președinte, în persoana lui Vespazian Colban, însă fără unul dintre cei mai buni jucători ai ei, Alexandru Taciuc, mijlocașul ofensiv care a semnat cu CSM Poli Iași din postura de liber de contract.


Înainte și după! Cum a fost modernizat holul de la vestiare al stadionului echipei Știința Miroslava


Așa au renovat suporterii Politehnicii vestiarul „Băieților în Ghete”

Marius ANGHEL 03 Jan. 2018, 12:56 Campionat
Pe aceeași temă