FOTO | Suporterii Politehnicii au renovat vestiarul „Băieților în Ghete”. „Să știe unde au ajuns – acasă”

Marius ANGHEL 23 Nov. 2017, 18:57 Diverse

Jucătorii echipei ASU Politehnica Timișoara se vor simți altfel pe propriul stadion din această săptămână, cu ocazia meciului cu ASA Târgu Mureș. Voluntari din Peluza Sud Timișoara, împreună cu sponsorul principal și cu un alt partener al clubului, au renova în ultimele zile vestiarul în care elevii lui Bogdan Andone se schimbă înainte sau după antrenamente și meciuri.

Printre îmbunătățirile aduse vestiarului se regăsesc și câteva mesaje pe care jucătorii le vor vedea de fiecare dată când vor pâtrunde în încăpere, ca: „Atitudine”, „Onoare”, „Pasiune”, „Muncă”, „Mândrie”, „Determinare”, „Sacrificiu”, „Politehnica” sau „Obligatoriu înainte!”, dar și celebrul vers „Ca pe Celtic să întreci orice echipă în orice meci!” dintr-un cântec al galeriei. Pe peretele din dreapta al vestiarului, a fost expusă și o imagine care reprezintă Politehnica suporterilor.

Acțiune suporterilor Politehnicii nu s-a încheiat, pe pagina oficială de facebook a clubului fanii echipei fiind invitați și alți doritori să ajute pentru noi lucrări care vor avea loc pe perioada iernii.

„🏚️ | Întotdeauna am încercat să luăm ceea ce avem și să îl transformăm în ceva mai bun, indiferent despre ce a fost vorba. Pornind de la premisa că vestiarul unei echipe e casa acesteia, locul în care jucătorii sunt în familie, voluntarii Peluza Sud Timișoara au folosit ultima săptămână pentru a da o nouă față vestiarului în care se schimbă Băieții în Ghete la fiecare antrenament sau meci de pe Stadionul Știința.

Cu sprijinul sponsorului principal Politehnica Timișoara, compania De Construct Ind Srl, și al prietenilor noștri de la Qubix Furniture am reușit să scăpăm de vechile lambriuri montate de pe vremea în care Telecom Timișoara evolua în Divizia C 🙂 și să le înlocuim cu mobilier modern. Am personalizat de asemenea vestiarul astfel încât de fiecare dată când băieții noștri vor intra în el să știe unde au ajuns – ACASĂ‚!

👥 | Pe perioada pauzei de iarnă vom desfășura mai multe acțiuni de acest gen ce vor avea ca scop îmbunătățirea prin muncă voluntară a condițiilor în care echipa noastră își desfășoară activitatea. Dacă dorești să ni te alături trimite-ne un mesaj privat pe pagina de Facebook sau un mail la [email protected] și te vom ține la curent cu ce e de făcut! POLI suntem NOI!”, e comunicatul clubului Politehnica Timișoara.

ASU Poli se află pe locul 7, cu 30 de puncte acumulate după desfășurarea a 18 meciuri. Sâmbătă, de la ora 12:00, echipa timișoreană joacă pe teren propriu cu ASA Târgu Mureș (locul 5, 31 de puncte).

Marius ANGHEL 23 Nov. 2017, 18:57 Diverse
Pe aceeași temă