Ibekwe l-a trimis pe Cioinac la spital! L-a făcut KO și era să-i rupă maxilarul

06 Nov. 2011, 15:16 Campionat

Minutul 82 al meciului de la Ghermănești, dintre FC Snagov și Dunărea Galați, scor 1-1, i-ar fi putut aduce mijlocașului la închidere al oaspeților, Ionuț Cioinac, o accidentare gravă ce l-ar fi trimis pe bară până la finalul turului sau chiar mai mult. Jucătorul gălățenilor a primit o minge direct în față și a părăsit terenul cu direcția spitalului, după ce a acuzat dureri mari la maxilar. Vinovatul fără intenție a fost micuțul nigerian al ilfovenilor, Francis Ibekwe, al cărui șut violent, din interiorul careului, a nimerit greșit ținta.

Imediat după momentul impactului, Cioinac a rămas întins la pământ și a acuzat dureri mari în partea dreaptă a feței. Chiar dăcă putea cu greu vorbi, mijlocașul le-a spus printre dinți doctorilor că nu-și poate mișca maxilarul, astfel ajungându-se la schimbarea cu Bostan.

„Nu a fost nimic intenționat la acea fază. Este dus la spital să se facă investigații. Am înțeles de la domnul nostru doctor că a suferit o mică pierdere a cunoștinței pe durată foarte scurtă, iar în astfel de condiții automat se merge la spital. Nu are maxilarul rupt, dar pot exista și probleme care în timp să se agraveze dacă nu îi facem un control imediat.”, a spus după joc președintele Dunării, Auraș Brașoveanu.

Dunărea Galați a remizat ieri, scor 1-1, în cea de-a 12-a etapă a Ligii a II-a, cu FC Snagov. Golurile partidei au fost reușite de Marius Bâtfoi (69) și Radu Chelaru (87).

Articol și foto de Marius ANGHEL

06 Nov. 2011, 15:16 Campionat
Pe aceeași temă