Iancu: „Sunt un INCOMPETENT”

Publicat: 08 Feb. 2012, 17:47 Actualizat: 08 Feb. 2012, 17:48 Campionat
Iancu:  „Sunt un INCOMPETENT”

Primăria Timișoarei a anunțat ieri că nu va acorda niciun leu în 2012 clubului Poli Timișoara, iar primarul Gheorghe Ciuhandu a anunțat că decizia a fost luată în urma analizării auditului financiar realizat de KPMG.

Răspunsul lui Marian Iancu a venit astăzi, prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul oficial al clubului.

„Dle Primar, am luat act de declaratia Dvs. din data de 7 februarie 2012. Declaratia se inscrie in contextul celor din ultima perioada si aveti perfecta dreptate. Sunt un manager incompetent, sub demnitatea functiei de reprezentare si administrare a celui mai important vector de imagine din vestul tarii si anume Clubul de Fotbal Politehnica Timisoara.

Ma certati public pe buna dreptate, iar de aproape doi ani nu beneficiem de suportul financiar al Consiliului Local ca si masura coercitiva. Toate acestea sunt sustinute si demonstrate prin faptul ca doar din vina mea nu s-a luat licenta pentru campionatul din editia 2011-2012. Ca sa simplificam lucrurile, va mai transmit inca o data ca imi asum toate cele de mai sus. Acum trebuie sa trebuie sa trecem la fapte. Vorbele sunt de prisos. Deveniti actionar majoritar, imediat ma demiteti din principala functie administrativa si executiva, puneti oameni competenti sa faca ceea ce nu am realizat eu. Simplu, veti administra prin liberul Dvs. arbitru, fondurile alocate si acestea nu pot fi mai mari pentru anul competitional 2011-2012 de aproximativ cinci milioane de euro.

Aceasta este suma care cuprinde datoriile totale ale clubului, cat si bugetul pentru a reveni in Liga I. Datoriile la bugetul statului in 31 decembrie 2011 sunt zero, iar obligatiile de divizare le vom inchide in timp util pentru licentiere. Restul datoriilor catre actualii actionari ai Politehnicii Timisoara si anume aproximativ 4,5 milioane de euro vor fi esalonate pentru anii viitori.

Suntem dispusi sa facem diminuarea de capital sub cele aproximativ cinci milioane de euro necesare pentru ca Dvs., Consiliul Local impreuna cu Consiliul Judetean si Universitatea Politehnica sa deveniti majoritari imediat. La data prezenta, clubul acopera patrimonial sumele pe care le-am prezentat mai sus. Deci nu pierdeti nimic, deveniti proprietari gratis pe un simbol, asa cum e Clubul de Fotbal Politehnica Timisoara, investiti si va administrati singur capitalurile.

Din pozitia minoritara, in conditiile date ne vom respecta si noi obligatiile ce ne revin, cat si dreptul de a participa proportional cu sume la nevoile clubului.

In concluzie, dupa ce va saturati a ma certa public, mergeti pana la capat, asumati-va o decizie statutara din pozitia de majoritar, schimbati-ma din functie, puneti o persoana potrivita si indreptati lucrurile pentru ca se poate. Am si o propunere sigura si draga Dvs si anume pe Zambon, asta ca sa nu raman dator. Se impune o analiza rece in competitie cu retorica personalizata bazata pe o antipatie reciproca evidenta.
Prezenta scrisoare reprezinta un punct de vedere serios, mai putin ironia din final, peste care puteti trece usor, fiind un politician vechi, poate mult prea vechi.

Presedinte Iancu Alexandru Marian

Publicat: 08 Feb. 2012, 17:47 Actualizat: 08 Feb. 2012, 17:48 Campionat
Pe aceeași temă