Iancu aruncă prosopul! „În două-trei etape nu ne mai prezentăm la meciuri”

03 Oct. 2011, 10:44 Campionat
Iancu aruncă prosopul!**

Banii sunt pe terminate la Timișoara și echipa nu se va mai putea prezenta la meciuri peste două-trei etape. BKP nu va mai investi în fotbal și Marian Iancu aruncă pisica în curtea Consiliului Local, pe care îl acuză de dezinteres și își propune să radieze firma care administrează clubul, după ce vor fi achitate ultimele datorii către buget.

„Consiliulul Local și cel Județean ne tot mint că ne ajută cu bani. Au datorie peste două milioane de euro, sunt contracte concrete. Asta m-a făcut să nu mai investesc nimic la Timișoara, m-am săturat de minciunile lor, o să le las lor echipa să facă ce vor cu ea. O să mai reziste două trei etape, după care Poli se va desființa. Ultimii bani au venit în perioada 2009-2010. Stadion nu vor să facă, mă uit la Cluj, Ploiești sau București ce stadioane și-au făcut. Am investit la toate nivelurile și nu primim nimic. Nu mă mai interesează fotbalul din Timișoara, m-am săturat să fiu mințit și să-și bată joc de mine. Îmi pare rău doar de suporteri”, a spus Marian Iancu la Sport.ro

„De peste doua sau trei etape vom avea probleme. Nu ne vom mai prezenta la meciuri pentru ca nu mai avem bani. Ce va urma? Dezafilierea!”, a declarat Marian Iancu la Radio Timisoara.

03 Oct. 2011, 10:44 Campionat
Pe aceeași temă