Hristian nu înțelege ce a avut Lăcătuș cu el: „Nu l-am înjurat, nici măcar n-am vorbit cu el”

Marius ANGHEL 28 Apr. 2014, 15:47 Campionat

Alergat pe teren de antrenorul Marius Lăcătuș imediat după fluierul de final al partidei dintre ocupantele primelor două poziții din clasamentul play-off seria Est, CSMS Iași – Unirea Slobozia, scor 2-1, fundașul Cătălin Hristian nu înțelege nici acum ce a avut tehnicianul echipei din Iași cu el.

„Am rămas blocat când l-am văzut pe Lăcătuș că fuge amenințător către mine și mă amenință că mă bate! M-a acuzat că l-aș fi înjurat, dar eu nici măcar nu i-am adresat vreun cuvânt. Nu știu ce a auzit, nu știu ce a înțeles, eu doar am strigat către un coleg de-al meu care era pe marginea terenului să intre mai repede, nimic mai mult.”, explică incidentul fundașul Unirii Slobozia.

Ținut cu greu de Florin Prunea și de mai mulți jucători de la Iași, Marius Lăcătuș l-a amenințat cu bătaia pe Hristian atunci când acesta a mers să-i explice tehnicianului că este vorba de o neînțelegere. „Mi-a zis să plec de lângă el că mă lovește! Nu m-am speriat și oricum, dacă mă lovea, nu aș fi ripostat, eu sunt fotbalist, nu bătăuș!”, a mai spus Hristian.

Aceleași gesturi deplasate și amenințări le-a avut Marius Lăcătuș și la adresa lui Ilie Lemnaru, managerul sportiv al Unirii Slobozia, după ce acesta a încercat să-i explice antrenorului că Hristian nu vorbea cu el, ci cu colegul Stan. De data aceasta Onofraș a fost cel care l-a ținut cu două mâini pe Lăcătuș și l-a împiedicat să ajungă lângă Lemnaru.

Citește și: Incidente la final, în Copou. Lăcătuș, înjurat de Hristian: „Nu știu ce se întâmpla dacă ajungeam la jucător”

VEZI incidentul de la finalul meciului de la Iași

Articol și foto de Petronel TUDOR

Marius ANGHEL 28 Apr. 2014, 15:47 Campionat
Pe aceeași temă