Hidișan: „Scorul spune totul despre acest joc”

21 Nov. 2011, 13:06 Campionat
Hidișan:**

Roli Nagy și Dan Stupar au surprins prin deciziile luate în alegerea primului unsprezece pentru confruntarea cu Mureșul Deva. Reveniți după suspendări, Florin Hidișan și Cornel Nădăban au urmărit disputa de pe banca de rezerve, fiind preferați în locul lor Neagoe și Bălan. În cele din urmă, în partea a doua a intrat pe teren și Hidișan, experimentatul mijlocaș având câteva incursiuni periculoase spre careul advers.

„Am obținut o victorie meritată, la un scor categoric care cred că spune totul despre acest joc. Mai avem de disputat o etapă, mergem la Pitești să câștigăm și să putem să ne apropiem de podium. Vom da totul pentru o victorie acolo, este un meci foarte important pentru noi”, a mărturisit Hidișan.

Mijlocașul de buzunar al UTA-ei a vorbit și de asistența redusă înregistrată la confruntarea cu Deva: „Am spus-o tot timpul că îi așteptăm pe fani într-un număr cât mai mare la stadion, deoarece ne dau putere. Dar trebuie să ținem cont și de aspectele meteo, a fost foarte frig la acest joc. Le mulțumim celor care au fost la meci și care ne-au susținut”, a încheiat Hidișan.

Sursa: Sport Arad

21 Nov. 2011, 13:06 Campionat
Pe aceeași temă