UTA își ia gândul de la promovare! FRF a depunctat-o cu două puncte și i-a dat o amendă usturătoare

Marius ANGHEL 21 Dec. 2012, 11:30 Seria 2
UTA își ia gândul de la promovare!** FRF a depunctat-o cu două puncte și i-a dat o amendă usturătoare

În timp ce „oficialii” grupării din Calea Aurel Vlaicu își consumă energia pentru identificarea omului de afaceri neamț care luni seara a stat cu Giovanni Catanzariti la masă, Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal a luat o decizie ce cântărește greu în economia clasamentului Ligii a II-a (seria de Vest).

Fiindcă nu și-a achitat toate datoriile la Florin Hidișan, clubul UTA a fost depunctat și a primit o amendă usturătoare, având de plătit și cheltuielile de judecată ale fotbalistului. „Mijlocașul de buzunar” susține că a lăsat cât a putut de la el, însă în cele din urmă nu a mai avut decât varianta comisiilor.

Gruparea „textilistă” avea termen până joi dimineață să-i mai vireze fostului său jucător suma de 9000 de euro, dar cum acest lucru nu s-a întâmplat, hotărârea Comisiei de Disciplină a fost clară: două puncte penalizare și amendă. „Din luna august am fost de acord cu amânări și eșalonări a datoriei, până când nu s-a mai putut face nimic. Îmi pare extrem de rău că s-a ajuns aici. Un club de tradiția UTA-ei și cu suporteri atât de frumoși nu merita asta. Din punctul meu de vedere, nu există o formație mai frumoasă în România”, ne-a transmis Hidișan.

Din momentul în care a anunțat că nu mai poate susține activitatea la UTA, Giovanni Catanzariti nu s-a mai preocupat de „problema Hidișan”, așa că inevitabilul s-a produs ieri. Cu cele două puncte în minus, ajunge lângă CS Mioveni în clasament, fiind la 11 lungimi de undă de un loc promovabil.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 21 Dec. 2012, 11:30 Seria 2
Pe aceeași temă