UTA ar putea scăpa de depunctare!

Marius ANGHEL 17 Jan. 2013, 12:44 Seria 2
UTA ar putea scăpa de depunctare!

Acum aproape o lună de zile, vă informam că Florin Hidișan a câștigat memoriul împotriva clubului UTA, care urma rămână fără două puncte în clasament și să achite o amendă suplimentară de 2000 de euro. Mijlocașul de buzunar mai trebuia să încaseze 9 mii de euro din ceea ce prevedea contractul semnat cu arădenii în vara anului 2011, bani pe care Giovanni Catanzariti nu i-a mai plătit și nici nu mai intenționează să-i plătească din propriul buznar. Totuși, ceea ce ne-a spus fotbalistul după o discuție cu avocata sa nu a respectat întru totul realitatea, în sensul în care Comisia de Disciplină, deși a luat act de faptul că termenul în care clubul ar fi trebuit să-i achite mijlocașului restanțele, nu a emis nicio decizie clară.

În acea zi, am luat legătura cu Paul Zaharia, ofițerul de presă al Federației Române de Fotbal, dar nu știa nimic de caz și nici nu a luat legătura cu alți membri ai Comisiei de Disciplină sfătuindu-ne să urmărim comunicatele postate site-ul oficial al Federației. Dar, odată cu apropierea Sărbătorilor, activitatea a fost sistată total la Casa Fotbalului, în așa fel încât nici „oficialii” clubului nu au primit nicio înștiințare oficială despre respectiva sancțiune. La început de 2013, când comisiile au început să funcționeze, s-a aflat că UTA mai are șanse de a scăpa de depunctare sau cel puțin să câștige puțin timp în încercarea de a rezolva „cazul Hidișan”. De fapt, de această dată, fotbalistul a acceptat o amânare de câteva zile, însă gruparea arădeană tot va trebui să-i plătească cei 9000 de euro.

Acum, rămâne de văzut dacă va achita cineva acești bani, fiindcă președintele „Bătrânei Doamne” a spus-o răspicat că nu va mai investi un leu la gruparea „textilistă”.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 17 Jan. 2013, 12:44 Seria 2
Pe aceeași temă