Haos la Dunărea Călărași. După antrenorul Iencsi, și președintele clubului își dă demisia! „Nu mai pot să lucrez în asemenea condiții! Nu vreau să spun prea multe”

Liga2.ro 08 Aug. 2017, 18:26 Campionat
Haos la Dunărea Călărași. După antrenorul Iencsi, și președintele clubului își dă demisia!

Antrenorul Adrian Iencsi și-a reziliat contractul cu AFC Dunărea Călărași. Eșecul usturătot de la Clinceni din prima etapă, scor 4 – 1 pentru gazde, l-a făcut pe Adrian Iencsi să renunțe foarte repede la banca călărășenilor. Iencsi și-a reziliat contractul de comun acord cu oficialii clubului Dunărea.

După plecare lui Iencsi și președintele clubului Dunărea, Bogdan Leu a anunțat că-și va da demisia. „Eu nu mai pot să lucrez în asemenea condiții. Nu vreau să spun prea multe pentru că nu aș vrea să mă cert cu nimeni. Îmi pare rău de acești fotbaliști pe care eu i-am adus și i-am susținut. Sper ca cine vine să ducă mai departe ce am format eu la acest club. Voi fi alături de echipă și voi colabora în continuare cu viitoarea conducere„, a spus Leu pentru editia.ro.

Bogdan Leu a avut parte de rezultate foarte bune, anul trecut în retur când echipa s-a aflat aproape de retrogradare. Perioada transferurilor a fost benefică în pauza de iarnă când Leu a adus la echipă jucători experimentați care au salvat gruparea călărășeană. Adrian Mihalcea, la acea vreme antrenor la Dunărea, a beneficiat de sprijinul lui Leu și împreună au salvat echipa de la un dezastru.

Acum rămâne ca reprezentanții Consiliului Județean și cei ai Primăriei Călărași să găsească repede o soluție altfel se va alege praful de echipa locală și asta pentru că ediția de campionat a început deja iar lupta pentru supraviețuire în Liga a 2-a se joacă la „cuțite”.

articol scris de Cătălin Nițu (Ediția.ro)

Liga2.ro 08 Aug. 2017, 18:26 Campionat
Pe aceeași temă