Grigore le-a redat pofta de joc dunărenilor!

Marius ANGHEL 21 Apr. 2013, 15:31 Campionat

Cu noul antrenor Octavian Grigore la timonă, dunărenii au arătat o mare disponibilitate la efort, dar și multă poftă de joc. În aceste condiții au venit și golurile care au pecetluit una dintre cele mai clare victorii din acest sezon: 4-1 cu Farul Constanța, echipă care încheie plutonul celor 13 grupări din Seria I.

Începutul nu ne-a fost deloc favorabil, oaspeții fiind pe punctul de a deschide scorul (min. 12), însă Stoianof a trimis peste, din 5-6 metri, o minge revenită din bară la șutul lui Chițu. În min. 21 Olaru a intervenit excelent la „capul” aceluiași Stoianof. După numai un minut, Apostol a fost faultat în suprafața de pedeapsă și penaltiul, just acordat, a fost transformat de Voicu. Avantajul a durat doar 9 minute, pentru că Chițu a egalat din penalti, în urma unei faze confuze în careul gazdelor. La cabine se va merge cu 2-1, Enache trimițând în plasă o pasă a lui Apostol.

Mitanul al doilea a debutat cu o intervenție excelentă a lui Olaru, care a respins, de la „vinclu”, șutul lui Chițu. Gazdele au pus stăpânire pe joc, demonstrând vervă și dorință de a se desprinde. Acest lucru s-a produs în minutele 51 și 78, când Apostol a dus tabela la 4-1. Mai întâi mijlocașul Dunării a trimis în fundul plasei o minge venită din ricoșeuri din careul lui Curcă, iar ultimul gol a venit după o pasă ideală a lui Enache.

VEZI mai multe POZE de la meci

DUNĂ‚REA GALAȚI
FARUL CONSTANȚA
4-1

V. Florea ”23 – pen, I. Enache ”45, I. Apostol ”49, ”78 / S. Chițu ”34 – pen.

Olaru – D. Cristescu, Bg. Panait, Șomodean, Al. Cristea – Chebac (Negoescu ”68), S. Cucu (cpt.), V. Florea (Gueye ”76), I. Apostol, Chipirliu (A. Grosu ”71) – I. Enache.
Antrenor: Octavian Grigore

Curcă (cpt.) – Băjan, I. Popescu, Bumbac, Nițescu – Ivanovici (Pâslaru ”81), Săceanu, M. Fuchs, Coteanu (Călințaru ”52) – Stoianof  (Igiroșanu ”70), S. Chițu
Antrenor: Ion Răuță

Sursa: Viața Liberă
Foto: Ionatan ȚUȚU

Marius ANGHEL 21 Apr. 2013, 15:31 Campionat
Pe aceeași temă