Gorobsov revine cu UTA! Goga și Lepmets NU!

18 Apr. 2012, 13:25 Campionat
Gorobsov revine cu UTA!** Goga și Lepmets NU!

Mijlocașul italo-argentinian Nicolas Gorobsov e dispus să joace în continuare la Poli, inclusiv vineri cu UTA. Acesta va pleca însă în vară la expirarea împrumutului de la Torino, una dintre destinațiile posibile fiind FC Vaslui. În schimb Goga și Lepmets vor absenta și în partida cu arădenii.

Gorobsov nu a făcut deplasarea la Severin, alegând astfel să protesteze pentru că nu și-a primit banii în acest an. El a revenit însă la antrenamente de luni. Jucătorul împrumutat de la FC Torino va evolua până în vară pentru Poli dar e cu gândul la viitorul său. Team-managerul Daniel Stanciu, care l-a adus în Banat, îi pregătește terenul la FC Vaslui, echipă care va trebui să negocieze direct cu italienii.

Altfel, Dorin Goga și Sergei Lepmets refuză în continuare să se antreneze și nu vor face parte din lotul pentru derby-ul cu UTA. Axente și Ricketts, alți doi jucători care și-au cerut drepturile, vor fi prezenți la datorie, în timp ce Alex Popovici trage tare pentru a se recupera după întinderea suferită în partida cu Gaz M. Severin.

Partida cu UTA se dispută vineri de la ora 20 pe stadionul „Dan Păltinișanu” și reprezintă pentru fani o ocazie de a protesta împotriva conducerii fotbalului românesc.

Sursa: Banat Sport

18 Apr. 2012, 13:25 Campionat
Pe aceeași temă