Golul lui Robert Moldoveanu, propus pentru trofeul Puskas de un fotbalist din Liga 1

Marius ANGHEL 02 Apr. 2019, 10:38 Campionat
Golul lui Robert Moldoveanu,** propus pentru trofeul Puskas de un fotbalist din Liga 1

Brazilianul Eric De Oliveira (33 de ani), mijlocașul echipei Viitorul, este de părere că golul marcat de Robert Moldoveanu (20 de ani), în derby-ul Petrolul – „U” Cluj, scor 1-0, ar trebui să candideze la trofeul Puskas.

Minutul 29 al partidei de pe „Ilie Oană”, unde au venit 10 mii de spectatori, a adus reușita lui Robert Moldoveanu, care a reluat spectaculos, din foarfecă, o minge centrată pe colțul lung, din dreapta, de la Alexandru Tudor Șaim. Execuția atacantului împrumutat de la Dinamo, de la 10 metri lateral stânga, a fost prea mult pentru Cosmin Dur-Bozoancă (21 de ani), portarul lui „U” Cluj fiind un simplu spectator la mingea care s-a dus lobat, direct în vinclul colțului lung.

„Păcat că nu mi-a ieșit foarfeca, poate voi reuși când va trebui. Am văzut golul lui Moldoveanu și ar fi bine să candideze la trofeul Puskas! Mă bucur că am primit încă o șansă, sunt fericit că am revenit la un meci de play-off. Vreau să fiu pregătit pentru orice meci la care Mister dorește să mă folosească”, a spus Eric la DigiSport, după meciul Viitorului cu Sepsi OSK.

Fotbalistul a revenit în România la începutul acestui an, după o aventură de un an în Qatar, la Al-Markhiya. Acesta a mai trecut în cariera sa pe la Metropolitano, Gaz Metan, Karpaty, Pandurii, Al-Ahli, Matsumoto Yama și Najran SC.

Două goluri a bifat Moldoveanu pentru cei de la Petrolul în acest sezon, formație la care evoluează din această iarnă. „Mereu încerc la antrenamente astfel de execuții și îmi ies de fiecare dată. Sunt bucuros că mi-a ieșit și acum. L-aș compara cu un gol de Champions League, să zic așa, în stilul lui Ibrahimovic, Ronaldo”, a spus, la finalul jocului, Robert Moldoveanu.

Reușita lui Robert Moldoveanu din meciul cu „U” Cluj:

Desfășurarea meciului o poți urmări AICI.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) / Petrolul Ploiești

Marius ANGHEL 02 Apr. 2019, 10:38 Campionat
Pe aceeași temă