Golul lui Manea a dus UTA la baraj. „Am demonstrat că suntem o echipă în adevăratul sens al cuvântului”. Ce șanse la promovare dă Aradului și cum vrea să joace cu Călărașiul

Marius ANGHEL 28 May. 2016, 21:18 Campionat
Golul lui Manea a dus UTA la baraj.

Chiar dacă toate golurile utiste au fost importante la momentul lor, cele ale lui Alexandru Manea ies în evidență din acest punct de vedere. Patru din cele cinci reușite de fundaș în acest campionat au fost de trei puncte, respectiv cele din deplasările de la Cluj, Satu Mare, Mioveni și azi, la Brașov (acestea din urmă în play-off).

Puternicul fundaș a mai înscris și în turul disputei cu ardelenii din play-off, tot cu capul și tot în penultimul minut al unei reprize. Acum o lună și jumătate era, însă, vorba despre primul act. „Ca de fiecare dată, am crezut în noi și în șansa noastră până la capăt. Mă bucur enorm că am putut să-mi ajut din nou echipa cu un gol decisiv, dar meritul pentru victorie e al tuturor băieților. Am demonstrat că suntem o echipă în adevăratul sens al cuvântului, foarte unită. Recunosc că nu am realizat importanța golului decât la final, poate nici nu am vrut să mă bucur prea mult, fiindcă meciul nu era gata și adversarul ne-a demonstrate odată că poate reveni pe tabelă. Acum, însă, știu că a fost golul ce ne duce la un baraj pe care-l merităm sută la sută. Păcat că nu a fost și mai mult, dar, din păcate, nu mai eram la mâna noastră”, a precizat Alex Manea, imediat după ultimul fluier al disputei de la Brașov.

Fotbalistul, care a fost mutat din centrul defensivei pe dreapta, acolo de unde a lipsit Polgar, recunoaște că Brașovul a pus mari probleme chiar dacă meciul nu avea o miză efectivă pentru ea. „S-au bătut pentru fiecare minge, au jucat pe atac, nu s-au menajat deloc. Nu e treaba mea dacă au avut prime speciale sau nu, greșeala a fost a noastră că ne-am relaxat puțin la 2-0. Dar, am revenit, ne doream enorm această victorie”, a adăugat utistul, care a evoluat cu contractură musculară și a fost printre cei mai buni oameni de pe teren.

Contra Dunării Călărași, Manea ar dori să se joace mai întâi la Arad. „Ar fi bine să evoluăm acasă în primul meci, să nu ne punem din nou pe drum doar după două-trei zile. Suporterii ne-ar putea ajuta să luăm un avans important în vederea returului. În momentul acesta, eu zic că avem 50 la sută șanse de promovare”, a încheiat eroul „alb-roșiilor” sub Tâmpa.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 28 May. 2016, 21:18 Campionat
Pe aceeași temă