Golgheterul de pe bancă! Boștină: „Îmi fac datoria, fie că joc cinci sau două minute”

Marius ANGHEL 23 Sep. 2012, 15:42 Campionat
Golgheterul de pe bancă!** Boștină:

După trei jocuri în noul sezon de B2, primul golgheter al lui ACS Poli e Alex Boștină, cu trei reușite. Atacantul timișorean a început fiecare partidă din postura de rezervă dar s-a dovedit omul potrivit pentru a fi trimis în teren, atât la Mioveni, cât și cu Alba Iulia.

După ce a dat semnalul revenirii la Mioveni cu golul de 1-2, longilinul atacant a semnat o dublă sâmbătă cu Unirea Alba Iulia după ce a venit din nou de pe banca de rezerve, fiind introdus în teren în minutul 65.

„Eu am încercat și încerc să-mi impun jocul, stilul, să-mi câștig loc de titular. Nu am de unde se știu cum era titular, puteam să marchez mai mult, puteam să nu marchez deloc… Și în meciul cu Mioveni mă așteptam, eu îmi fac datoria, mă bagă, două, trei, cinci minute, încerc să fac tot ce pot să demonstrez antrenorului că merit să joc titular, acum el e cel care decide”, a declarat Boștină la final.

„E important că am marcat foarte repede, ne-a oferit un avantaj moral că am condus jocul din prima repriză. În a doua știam că trebuie să marcăm al doilea gol ca să fim mult mai liniștiți. Am marcat patru, dar partea proastă e că am reușit să primim gol, pe final. Nu știu dacă ne așteptam să cadă fizic, antrenorii sunt cei care pregătesc. Noi am căutat să ne impunem jocul și să câștigăm”, a mai spus atacantul lui ACS Poli despre jocul cu Unirea.

Alex Boștină (22 de ani) nu uită punctele pierdute acasă cu UTA și așteaptă ca echipa să triumfe pe terenul Coronei Brașov, chiar dacă acesta e liderul-surpriză al seriei. „Îmi pare rău că nu am reușit să ne menținem montați în meciul cu UTA, am pierdut două puncte foarte mari în economia campionatului iar la Mioveni consider că am luat două goluri pe greșelile noastre. Ne-am propus să luăm cele trei puncte la Brașov, ar fi important pentru moralul nostru, să venim cu trei puncte de la lider. Noi trebuie să luăm trei puncte și de afară”, a adăugat bănățeanul.

În mai puțin de o sută de minute efective de joc din acest nou campionat, Boștină a marcat de trei ori și a contribuit la alte trei goluri ale echipei sale.

Articol scris de Cornel BIHOLARI

Foto: Banat Sport

Marius ANGHEL 23 Sep. 2012, 15:42 Campionat
Pe aceeași temă