Goge, motivat împotriva fostei echipe! „Mă ambiționează să joc împotriva lor”

Mihai Andries 05 Oct. 2012, 14:13 Campionat
Goge, motivat împotriva fostei echipe!**

Olteanul Petre Goge cunoaște bine adversarul de sâmbătă, echipă rezultată din fuziunea lui ALRO cu FC Olt. Mijlocașul are o motivație în plus împotriva acesteia după ce a evoluat la prima dintre ele și s-a pregătit în vară cu noul club, care reprezintă orașul Slatina.

„Sper ca la final să bucurăm toată lumea din Timișoara, să luăm cele trei puncte. Se așteaptă să facem un meci bun. Știu mai mulți jucători de acolo. E o echipă ambițioasă, care aleargă destul de mult și o să avem un meci dificil. Important e să promovăm, să fie lumea mulțumită. Nu cred că se pune problema să fie Slatina contracandidată. Acestea sunt Tg. Mureș, Damila și UTA. Noi avem cea mai bună echipă”, a declarat Goge.

Mijlocașul lui ACS Poli speră să marcheze împotriva lui FC Olt, echipă la care nu a rămas din cauza condițiilor. „Nu m-am înțeles la partea financiară, nu am găsit un grup unit, să pot crește. Trebuie să joc bine în orice joc, mă ambiționează să joc împotriva lor și poate chiar o să marchez. Cred că suntem la 70% din potențial. Sper să dăm totul și să câștigăm, să ajungem la 100%. Depinde și de forma pe care o avem. Cred ca suntem mult peste ei, un egal ar fi ca un eșec”, e de părere cel poreclit „noul Torje”. Petre Goge a evoluat la ALRO în 2011, reușind un gol în opt apariții.

Poparadu: „Puteam să avem mai multe puncte”

Căpitanul lui ACS Poli e nemulțumit de numărul de puncte adunate de echipa sa după cinci etape dar crede că sâmbătă e o bună oportunitate de a adăuga trei puncte în clasamentul unei serii destul de slabe.

„Ne așteaptă un meci foarte greu cu o echipă care s-a întărit prin fuziunea care a făcut-o, sperăm să facem un meci bun, să câștigăm sâmbătă. Față de anul trecut e o serie mai slabă și putem să promovăm. Puteam să avem mai multe puncte, sunt puține, sper să luăm acum cele trei puncte”, a spus și Adrian Poparadu.

ACS Poli – FC Olt Slatina se dispută sâmbătă de la ora 16. Biletele s-au pus deja în vânzare la prețurile obișnuite stabilite pentru campionat: 5 lei la tribuna II, 7 lei la tribuna I, 10 lei la tribuna 0, 20 de lei la loja! La peluza sud, intrarea este liberă, cu însemne Poli.

Articol scris de Cornel BIHOLARI
Foto: Banat Sport

Mihai Andries 05 Oct. 2012, 14:13 Campionat
Pe aceeași temă