Gloria se sufocă! Echipa buzoiană a pierdut acasă cu CF Brăila

Adrian Soare, Marius ANGHEL 30 May. 2014, 11:45 Campionat

Gloria Buzău a ajuns pe marginea prăpastiei după ce, miercuri, la capătul unei evoluții penibile, a pierdut cu scorul 0-2 meciul din play-out disputat pe teren propriu împotriva echipei CF Brăila. Deși nu aveau voie să facă vreun pas greșit în această confruntare, jucătorii lui Viorel Ion nu au reușit altceva decât să le intindă nervii la maximum spectatorilor, care, la final, i-au taxat cu injurături, huiduieli și fluierături.

Pentru buzoieni partida a început de fapt de la 0-1. Nici nu apucaseră să se așeze bine în teren și deja se vedeau obligați să scoată mingea din poartă,  unde fusese trimisă de Câmpeanu (1) în urma unui contraatac rapid. Iordache a speculat o gafă de începător comisă de fundașul Airinei și a pasat în careul mic, iar atacantul oaspeților a avut de îndeplinit doar o simplă formalitate. Acest gol încasat după doar 30 de secunde de joc și nu în ultimul rând, indolența unor jucători ce parcă se gândeau la Drăgaică, dar și neputința altora care nu erau în stare să stea în ghete, au adâncit și mai mult rana Gloriei.

Formația din Crâng a avut totuși o ocazie adevărată prin Pantelie (25), când mingea șutată de la marginea careului, cu exteriorul, a lovit bara transversală și astfel brăilenii s-au menținut în avantaj. Dealtfel, unul indicat de tabela de marcaj și la sfârșitul primei reprize.

După pauză, tot oaspeții s-au dovedit mai periculoși în atac și au fost foarte aproape de golul doi, însă șuturile din noului intrat pe teren, ex-buzoianul Claudiu Ionescu (77;83), au ocolit ținta. Cu un minut înainte de final, formația lui ,,Vioară” a trecut pe lângă egalare după ce mingea șutată de Dăniță din lovitură liberă de la 17 metri a întâlnit transversala. Chiar în prelungiri, CF Brăila a răsucit cuțitul în rana adversarei, dublându-și avantajul grație lui Dima (90+3), care a finalizat acțiunea lui Iordache.

O victorie extrem de prețioasă a formației de la Malul Dunării, care o menține în cursa pentru salvarea de la retrogradare, în timp ce Gloria Buzău își complică situația.

GLORIA BUZĂ‚U
CF BRĂ‚ILA
0-2

Ad. Câmpeanu ”1, M. Dima ”90+3

M. Gherasim – Al. Airinei (S. Moise ”43), Vlaicu, Dăniță (cpt.), Agache – M. Mihăescu (G. Ion ”68), G. Marcu – N. Crețu (Bobe ”82), Pușcașu, Burlacu – Pantelie
Antrenor: Viorel Ion

Cr. Mitrea – D. Spiridon, L. Ivan, Necoară, Ghiocel (M. Dima ”50) – B. Spătaru (Cl. Ionescu ”70), Ochia, R. Neagoe, S. Frunză (cpt.) – G. Iordache, Ad. Câmpeanu (Ndigwe ”90+2)
Antrenor: Alin Pânzaru

Articol și foto de Adi SOARE

Adrian Soare, Marius ANGHEL 30 May. 2014, 11:45 Campionat
Pe aceeași temă