Gloria, executată în Ploaie pe acorduri de Vioară

03 Jun. 2012, 12:09 Campionat

La despărțirea de liga secundă, Gloria Buzău a suferit o nouă umilință, de această dată, chiar în fața propriilor suporteri. Vineri, la capătul unei prestații penibile, echipa din Crâng a pierdut cu scorul de 1-5 meciul cu CF Brăila, arătând că nu întâmplător a fost ciuca bătăilor în acest sezon. Pentru formația oaspete, condusă de pe margine de buzoianul Viorel Ion, jocul a părut mai degrabă unul distractiv, dat fiind faptul că a avut în față o adversară aflată parcă sub efectul tranchilizantelor.

Brăilenii au deschis scorul prin Bosoi (37) care a înscris cu latul de la șapte metri, fructificând astfel cornerul executat de Necoară. Gazdele au replicat imediat când, în urma unui contraatac, Iordache a pătruns în careu și, după ce a driblat un fundaș, i-a pasat lui Gomis(38), acesta marcând din apropiere ca la antrenament. A fost însă doar un simplu foc de paie deoarece în repriza secundă jucătorii lui Ploaie au uitat pentru ce au revenit pe teren, iar oaspeții le-au umflat gușa de goluri. La o centrare în careu a lui Necoară atacantul Câmpeanu (55) a reluat cu capul în poartă de la șapte metri aducându-și echipa în avantaj. Acesta a fost mărit puțin mai târziu dintr-un penalty. Portarul gazdelor l-a faultat pe Câmpeanu, iar lovitura de pedeapsă a fost transformată de Necoară (64), cel care avea să devină omul meciului mai ales că după câteva minute reușea să își treacă în cont ,,dubla”. Asta s-a întâmplat în minutul 78, după ce la o pasă a lui Voicu a profitat de o ciocnirea între doi fundași adverși marcând din alunecare. Tabela a fost închisă de noul intrat pe teren Moise (85), care l-a învins cu un șut puternic pe goalkeeperul Sârbu.

Gloria Buzău – CF Brăila 1-5 (1-1)

Gomis (38) / Bosoi (37), Câmpeanu (55), Necoară (64 – pen., 78), Moise (85)

Sârbu – Cucu, Murdărea, Țabără, Nițor (67 Basamac), Alexandru, Jercălău, Stroe (75 Pușcaș), Gomis, Mbella, Iordache (67 Corcoveanu)
Antrenor: Marcel Ploaie

Bucuroiu – Bosoi, Dăniță, Marin, Dumitru, Necoară (79 Boboc), Otvoș, Pușcașu, Voicu (80 Pungă), Câmpeanu, Nicoliță (50
Moise)
Antrenor: Viorel Ion

Articol și foto de Adi SOARE

03 Jun. 2012, 12:09 Campionat
Pe aceeași temă