Gloria Bistrița, surpriză cu „grădinița”

Mihai Andries 29 May. 2014, 21:31 Campionat
Gloria Bistrița,** surpriză cu „grădinița

Gloria Bistrița a oferit surpriza etapei în „intermediara” de la mijlocul săptămânii, impunându-se la scor de neprezentare, 3-0, în deplasarea de la Slatina. Culmea, succesul a venit în condițiile în care antrenorul Cristi Coroian a aliniat o echipă foarte tânără, două fiind „piesele” care au strălucit efectiv la acest meci în echipa bistrițeană.

Este vorba despre Constantin Roșu – autorul unei „duble” de efect și de portarul Costin Oghinciuc, care a „închis poarta”, apărând tot, inclusiv un penalti al gazdelor! Oghinciuc s-a aflat la doar a patra apariție în acest sezon în poarta Gloriei, unde nu a primit însă decât un singur gol, de la punctul cu var, autor Bobi Verdeș (în succesul, 2-1, cu ASA Tg. Mureș). Acum, goalkeperul bistrițean a avut cel puțin 5 intervenții salvatoare, opunându-se inclusiv șutului lui Gligor, de la „punctul cu var”, penaltiul fiind „produs” exact de celălalt remarcat al partidei, Roșu.   

Cu o serie de jucători de 18-20 de ani în teren, prestația echipei l-a convins pe directorul tehnic al echipei „care se confundă cu Jean Pădureanu”, Remus Vlad declarând că „a fost cel mai frumos joc al Gloriei în acest sezon”.

Bistrițenii au abordat meciul de ieri cu Oghinciuc – Budăcan (cpt.), Bolbos, Fizeșan, A. Câmpean – Țegle, Jarda (Antonache ”81) – C. Roșu, Al. Pop, O. Bucur (Cîțcăuan ”84) – Brumă (Colța ”45)

Articol scris de Andrei PANAIT

Mihai Andries 29 May. 2014, 21:31 Campionat
Pe aceeași temă