Gloria Bistrița se transformă în SA

12 Oct. 2011, 12:25 Campionat
Gloria Bistrița** se transformă în SA

În emisiunea Corner, de la postul local As TV, Jean Pădureanu a făcut publice demersurile clubului Gloria Bistrița de a deveni societate pe acțiuni. „Vor putea cumpăra acțiuni toți bistrițenii”, a spus președintele grupării de fotbal. Iată cum a decurs discuția cu Pădureanu.

Domnule Pădureanu, e adevărat că v-au intrat târziu banii aprobați în februarie de către Consiliul Local

Da, până s-au luat aprobările…a fost destul de greoaie procedura, au intrat târziu…nu cunosc motivele…

Ar fi fost mai bineveniți în martie decât în august?

Probabil că da… sunt convins că da, dar au fost bineveniți oricând

N-ați încercat să vorbiți cu Ioan Oltean, nu i-ați cerut ajutorul?

Ba da! Și a fost foarte disponibil în toate ocaziile în care l-am contactat, plin de solicitudine. Probabil că s-a și implicat că n-am avut greutăți din partea consilierilor care au reprezentat partidul lui.

A apărut vreun investitor miraculos în ultima vreme?

Nu, n-a apărut nimeni, n-a venit nimeni! Încerc să nu mă dau bătut. Încerc în fel și chip să stau de vorbă cu oamenii de afaceri sau să găsesc alte soluții. O să vindem probabil un jucător. Să vedem din patrimoniu dacă mai putem vinde ceva….

Cu datoriile la jucători cum stați?

Am stat de vorbă cu ei, din banii pe care îi primim de la primărie, vom da la Timișoara 3,5 miliarde, vreo 5 miliarde la jucători și mai rămâne pentru o deplasare, pentru arbitraje…

S-a tot vorbit despre o eventuală societate pe acțiuni…

Se lucrează la ea, într-o săptămână vom avea materialele necesare.

Putem cumpăra acțiuni, noi, bistrițenii?

Exact, asta vrem să facem. De multă vreme avem în calcul asemenea variantă. Ne gândim dacă să băgăm patrimoniul, să nu-l băgăm…În orice caz, am dat să evalueze tot patrimoniul și vom vedea ce se întâmplă …

Anton e de vânzare

Fotbalistul despre care Jean Pădureanu vorbește că e de vânzare ar putea fi Paul Anton. Acesta are 20 de ani, joacă în naționala de tineret și e deținut de Gloria în coproprietate cu Inter Viișoara, clubul lui Aurelian Băbuțan. A strâns deja peste 30 de meciuri în Liga 1 și este considerat unul dintre cei mai buni jucători din lotul lui Nicolae Manea. Se aude că ar fi interesate de el grupări cum ar fi Gaz Metan Mediaș sau FCM Târgu Mureș.

Sursa: Sportul Bistrițean

12 Oct. 2011, 12:25 Campionat
Pe aceeași temă