Gheorghe Constantin, președinte la CSM!

Mihai Andries 05 Aug. 2013, 09:56 Campionat
Gheorghe Constantin,** președinte la CSM!

După ce a preluat pe CSM Rm. Vâlcea, senatorul Dan Nițu detonează prima bombă: Gheorghe Constantin este președintele clubului! Costică Vâlcea a contribuit, alături de fostul primar Mircia Gutău, la înființarea clubului în 2004, grupare pe care a și condus-o o bună perioadă. Dan Nițu și Gheorghe Constantin au mai negociat o colaborare la Damila și în vara trecută, însă mutarea nu s-a concretizat și fostul șef al CCA a ajuns la UTA.

„Gheorghe Constantin este președinte, este deja angajatul clubului, cred că aveam nevoie de cineva cu experiență în conducerea clubului, ca să nu mai ratăm promovarea. Dânsul va fi al treilea în organigrama clubului, primii rămân managerul general Lucian Munteanu și directorul general adjunct Bogdan Medrea”, a explicat senatorul Dan Nițu.

Altfel, noul acționar majoritar al clubului din Zăvoi spune că nu mai sunt probleme cu actele referitoare la schimbul de cluburi CSM – Damila. „Totul este legal și regulamentar, eu am preluat CSM și am făcut transferuri de jucători, nu avem ce probleme să avem la Federație. Singurele probleme ale noastre sunt datoriile lăsate la utilități, pe care însă ni le-am asumat și le vom plăti”. a declarat Nițu

 

Articol scris de Adi GEORGESCU

 

Mihai Andries 05 Aug. 2013, 09:56 Campionat
Pe aceeași temă