Gaz Metan s-a urcat pe fotoliul de lider după victoria cu UTA. Șomfălean: „Credeam că va fi un meci mai greu”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 16 Nov. 2015, 13:04 Actualizat: 16 Nov. 2015, 16:36 Campionat

Gaz Metan Mediaș a câștigat, duminică, în cadrul etapa a 14-a, derby-ul de clasament cu UTA Bătrâna Doamnă, scor 3-1, și a urcat pe prima poziție în clasamentul seriei de Vest a ligii secunde.

Fiindcă „principalul” medieșenilor, Leo Grozav, a fost suspendat pentru acest meci, în fața presei s-a prezentat antrenorul secund, Flavius Șomfălean, cel care a și stat pe banca tehnică a „alb-negrilor”. „Mă bucur că am câștigat acest meci, foarte important pentru noi. Îmi felicit jucătorii pentru meciul bun făcut, pentru că au știut să se mobilizeze și să se concentreze. Am ajuns pe locul 1, sperăm să rămânem acolo și să promovăm de pe locul 1. Pentru asta, însă, mai avem mult de muncit, mai vedem ce se întâmplă și iarnă și – bineînțeles – și în play-off”, a punctat fostul fundaș.

Întrebat dacă replica UTA-ei a fost cea așteptată, Șomfălean a adăugat: „Credeam că va fi un meci mai greu, dar, fiindcă fotbaliștii și-au respectat sarcinile de joc, ne-am făcut meciul mai ușor. Am pus o presiune constantă pe adversar, l-am forțat să greșească și am venit cu destule faze de poartă, dintre care trei concretizate și pe tabelă”.

„Secundul” lui Grozav se bucură în special pentru juniorul Olaru, care a deschis tabela cu un gol frumos după pasa lui Munteanu.

Gaz Metan Mediaș e noul lider al Seriei a II-a, față de a doua clasată, UTA Bătrâna Doamnă, având două puncte avans.

Sursa: Sport Arad
Foto: Istvan BERTALAN

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 16 Nov. 2015, 13:04 Actualizat: 16 Nov. 2015, 16:36 Campionat
Pe aceeași temă