Gaz Metan a promovat! Din sezonul viitor, noua echipă se va numi FC Severin

02 Jun. 2012, 15:09 Campionat

Anunțul a fost făcut de directorul Romgaz Vasile Cârstea, la finalul partidei pe care Gaz Metan Severin a câștigat-o cu Juventus București, scor 2-0 în ultima etapă a Ligii a II-a.

„Echipa se va numi FC Severin în noul sezon din Liga I, nu Gaz Metan, deoarece Romgaz e doar sponsor, dar nici FC Drobeta, pentru că nu ne întoarcem la ceea ce a fost, la trecut!”, a precizat Cârstea, infirmând totodată și zvonurile care anunțau că Gaz Metan Severin va deveni noua echipă a Craiovei.

Emoții prea mari pentru „Costică Vâlcea”

Tot după fluierul final, președintelui Gheorghe Constantin i s-a făcut rău și a fost nevoie de intervenția medicilor pentru a-i stabiliza pulsul. După golul lui Marin, jucătorii prezentaseră publicului un tricou pe care era inscripționat mesajul „Nea Costică, nu pleca!”, făcând referire la decizia președintelui, care-și anunțase plecarea la finele sezonului de la Severin. În timpul meciului, „Costică Vâlcea” fusese aclamat și de suporteri.

Doar 4000 de spectatori au fost însă prezenți în această dimineață pe „Municipalul” de 20.000 de locuri, pentru a sărbători promovarea istorică a echipei severinene, în Liga I

„Mă așteptam la mult mai mulți spectatori, fiindcă un asemenea eveniment trebuia tratat cu mai mult respect”, a spus antrenorul Marian Bondrea, care a evitat să vorbească despre campania de achiziții și despre programul de pregătire al nou-promovatei Gaz Metan Severin.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
Foto: Florin CEAUȘU

02 Jun. 2012, 15:09 Campionat
Pe aceeași temă