Gavra, „DJ” pe Cluj Arena. Universitatea a învins Energeticianul cu 3-0. Fostul atacant de la Viitorul a reușit o dublă pe un gazon horror

Vlad MĂCICĂȘAN 19 Aug. 2018, 17:03 Campionat
Gavra,

Cristi Dulca s-a întors pe Cluj Arena pentru a fi adversarul Universității Cluj, în ceea ce se anunța a fi derby-ul etapei din Liga 2. Energeticianul, echipa cu nume nou și speranțe de a deveni Jiul Petroșani, era liderul seriei după două victorii lejere și 6 puncte din 6. Pe un teren care arăta ca după bombardament, devenit scenă pentru Untold înainte de gazon pentru fotbal, U Cluj a arătat de ce este echipa cotată cu prima șansă la promovare.

Jucătorii lui Falub au vrut să-și spele imaginea după eșecul de la Târgoviște, iar primul meci din Liga 2 pe Cluj Arena era ocazia perfectă. Falub a început în premieră cu Kofi, închizătorul împrumutat de la Viitorul și l-a urcat pe Giurgiu lângă Florescu, în centrul liniei mediene. Schimbarea s-a dovedit bună. U Cluj a avut controlul partidei, iar primul gol a venit logic și destul de repede. Gavra a marcat din întoarcere, după pasa lui Giurgiu, cu capul (18). Atacurile Universității au continuat și după 1-0, iar Giurgiu avea să înscrie și el, cu exteriorul la colțul lung, din pasa lui Florescu (42). S-a intrat cu 2-0 la pauză, iar Energeticianul nu a dat semne că ar putea reveni și tot clujenii au fost cei care au marcat. Gavra, fostul atacant de la Viiorul, a reușit „dubla”, cu capul din 10 metri, la poarta cu gazon ceva mai bun, unde a fost așezată scena la Untold. Pe final, clujenii s-au întrecut în ratări, iar hattrick-ul lui Gavra a fost anulat pentru offside. A rămas 3-0, o victorie clară a Universității care și-a demonstrat superioritatea netă față de Energeticianul.

Vlad MĂCICĂȘAN 19 Aug. 2018, 17:03 Campionat
Pe aceeași temă