„Gândul nostru este doar la victorie”. FC Argeș are un singur scop în meciul cu Olimpia

Marius ANGHEL 17 Nov. 2017, 11:13 Campionat

FC Argeș se pregătește de o nouă etapă de campionat. Alb-violeții vor întâlni sâmbătă, de la ora 13:00, pe stadionul „Nicolae Dobrin”, pe Olimpia Satu Mare, una dintre formațiile din partea inferioară a clasamentului. Disputa din Trivale face parte din runda cu numărul 18, penultima a acestui tur al Ligii 2.

Cele trei puncte puse în joc sunt vitale pentru ambele echipe în încercarea lor de a se îndepărta de zona fierbinte a clasamentului. Echipa piteșteană va aborda această partidă după eșecul din runda precedentă de la Călărași, în timp ce Olimpia Satu Mare are moralul bun după victoria de pe propriul teren cu Dacia Unirea Brăila.

Paul Ciobanu, unul dintre cei doi antrenori interimari ai grupării din Trivale, are mare încredere în potențialul alb-violeților și nu concepe ca echipa să nu se impună cu Olimpia.

„Ne așteaptă încă un joc dificil. Întâlnim o echipă bună a campionatului. Au și ei câteva probleme de ordin financiar, dar și litigii cu jucătorii. Noi nu luăm în calcul aceste lucruri pentru că sunt problemele lor. Gândul nostru este doar la victorie. În aceste condiții, Olimpia Satu Mare a jucat un amical ieri la Baia Mare. Avem câteva informații despre acel meci. În urma acestui joc ei pregătesc etapa de la Pitești cu cea mai mare seriozitate. Același lucru îl vom face și noi. Jucăm acasă și vom încerca ca pe tot parcursul celor 90 de minute să prestăm un joc ofensiv. Vom încerca să înscriem încă de la prima ocazie. Îmbucurător este faptul că avem tot lotul valid”, a spus tehnicianul argeșean.

„Ca lot suntem peste ei”

Tehnicianul grupării din Trivale a făcut o comparație între cele două loturi și a tras concluziile care se impun: „Sperăm ca până la ora jocului să gândim o formulă care să ne aducă cele trei puncte. Olimpia Satu Mare este o echipă destul de bună. La liga a doua nu mai există jocuri ușoare. Toate meciurile sunt grele pentru că echipele încearcă să acumuleze puncte. Doresc să joace cât mai bine. Olimpia este o echipă de tradiție în liga a doua. Sunt o formație experimentată, cu jucători destul de buni. Locul care îl ocupă acum în clasament poate nu reflectă valoarea lotului. Consider însă că lotul echipei noastre este mult peste cel al Olimpiei Satu Mare și chiar peste multe echipe din liga a doua”.

Înaintea etapei a 18-a, FC Argeș se află pe locul 10, cu 22 de puncte, iar Olimpia Satu Mare e pe locul 12, cu 20 de puncte.

Articol scris de Marius DUINEA

Marius ANGHEL 17 Nov. 2017, 11:13 Campionat
Pe aceeași temă