Galeriile Olimpiei au protestat la meciul cu Șoimii: „Felicitări… am plecat la bar”

Marius ANGHEL 22 Sep. 2014, 18:34 Campionat
Galeriile Olimpiei au protestat la meciul cu Șoimii:**

Olimpia a obținut ce și-a propus în meciul de sâmbătă cu Șoimii Pâncota. A câștigat meciul cu 3-1, și-a trecut în cont trei puncte în urma victoriei, prima din această ediție de campionat, dar n-a fost ușor, ba dimpotrivă, succesul a venit doar după ce oaspeții au condus la pauză cu 1-0.

Dincolo de victoria prețioasă, jocul formației antrenate de Cosmin Bodea nu a fost unul concludent, spectatorii plecând nemulțumiți de la stadion.

Galeriile Olimpiei au protestat la primul meci de pe teren propriu

Mai mult, atunci când echipa era condusă, cele două galerii organizate ce participă la fiecare meci de acasă al Olimpiei, „Commando Oli” și „Sezione Ostile” și-au manifestat în mod diferit nemulțumirea față de joc, față de rezultatele obținute în primele etape de echipa favorită.

Astfel, suporterii grupați sub numele de „Coammando Oli” au părăsit la pauză tribuna B, lăsând atârnat pe gard un banner cu inscripția „Felicitări… am plecat la bar”. În schimb, cei de la „Sezione Ostile” s-au manifestat zgomotos după pauză. S-au grupat în tribuna A, deasupra băncii tehnice a Olimpiei și au scandat împotriva antrenorului Cosmin Bodea, cerându-i acestuia demisia. Asta după ce antrenorul l-a scos de pe teren pe Laso, jucătorul care părea cel mai bun de pe teren. Apoi au scandat în minute în șir numele fostului antrenor. „Tibi Csik !”, „Tibi Csik!” au strigat cei aproximativ 15-20 de suporteri, dar fără a fi agresivi sau să amenințe integritatea vreunei persoane. Chiar și așa, în mod inexplicabil, Poliția Locală și Jandarmeria i-au evacuat pe suporteri din acea zonă.

Laso, nervos pe Bodea

Considerat de suporteri ca fiind unul dintre cei mai buni jucători ai Olimpiei în meciul cu Șoimii, argentinianul Laso, activ pe durat primei reprize, cu câteva pase bune adresate colegilor de echipă, a fost înlocuit în minutul 61 cu Robi Villand. La ieșirea din teren el a fost foarte nervos și a comis un gest nesportiv, refuzând să dea mâna cu antrenorul Bodea. „Voi discuta cu conducerea clubului despre gestullui Laso” a spus după meci antrenorul Olimpiei, Cosmin Bodea.

Sursa: Informația zilei

Marius ANGHEL 22 Sep. 2014, 18:34 Campionat
Pe aceeași temă