Galeria viola, război „prin corespondență” cu Penescu

30 Aug. 2009, 15:58 Campionat
Galeria viola,** război

Pe lângă confruntarea celor două foste adversare în Liga I, un alt duel interesant a fost cel al băncilor tehnice. Ionuț Badea și Liviu Ciubotariu, cândva colegi la Dinamo, s-au luat astăzi din nou la întrecere, de data aceasta, în cursa pentru promovare. Prima rundă a fost câștigată clar de tehnicianul Otopeniului.

 

În prima repriză, ocaziile la cele două porți sunt rare și tabela rămâne neschimbată. Galeria oaspeților continuă să îl conteste de la distanță pe Cornel Penescu, patronul echipei, cerându-i din nou să vândă echipa.

Suporterii i-au transmis un nou mesaj omului de afaceri aflat în arest preventiv, afișând un banner pe care scria: "BANI MURDARI, AFACERI ILEGALE, ARGEȘUL NU VREA ACEASTĂ‚ FINANȚARE"

 

Începe repriza a doua. Gazdele ies de la cabine hotârâte să schimbe soarta partidei. Și o fac repede! În minutul 57, Pârvu sparge gheața și …apărarea piteștenilor. Cu o frumoasă lovitură de cap trimite balonul direct în vinclul porții lui Boșneag. Motiv în plus pentru galeria piteșteană să-și aducă aminte că au un război cu conducerea formației.

 

Argeșenii mută jocul în jumătatea ilfovenilor. O lovitură liberă, două, trei, patru, cinci. Niciuna nu nimerește poarta, doar Bazzi zguduie transversala și cum ocaziile se răzbună, elevii lui „Ciobi” mai punctează de două ori, prin nou-intratul Drăghici (min 83, 90).

 

Argeșul e KO, iar în tribună micuțul grup de suporteri viola nu contenește cu „urările” la adresa lui Penescu. Scor final 3-0, iar bilanțul e dezastruos pentru formația lui Ionuț Badea.

 

articol scris de Corina MLĂ‚DINOIU
 

30 Aug. 2009, 15:58 Campionat
Pe aceeași temă