Galeria echipei UTA face deplasarea la Timișoara. Arădenii o ironizează pe ACS Poli, pe care o numesc AC Recaș

Marius ANGHEL 30 Aug. 2018, 12:40 Campionat
Galeria echipei UTA face deplasarea la Timișoara.** Arădenii o ironizează pe ACS Poli, pe care o numesc AC Recaș

Fanii arădeni ai echipei UTA vor face deplasarea la meciul cu ACS Poli, de sâmbătă, de la ora 13:30, în mod organizat, deși nu o consideră pe ACS Poli rivala reală din orașul de pe Bega, deci pe ASU Politehnica. Dacă la meciurile cu echipa suporterilor fanii mai mărșăluiau de la Gara de Nord la Stadionul „Dan Păltinișanu”, acum susținătorii „Bătrânei Doamne” vin cu autocarul.

Suporterii utiști vor pleca la ora 11:00 din Arad. În anunțul făcut de pe pagina de Facebook Ultras Arad, ACS Poli e ironizată ca „AC Recaș”, cu referire la mutarea din 2012 a echipei din orășelul vinului în capitala Banatului.

„Organizăm deplasarea suporterilor utiști cu autocarele la meciul de sâmbătă, împotriva echipei ACS Poli Timișoara (AC Recaș). Înscrierea este obligatorie și se poate face prin trimiterea unui mesaj privat la pagina de facebook Ultras Arad, iar prețul transportului este 15 lei/persoană. Întâlnirea suporterilor pentru a pleca organizat va avea loc la ora 11:00 la stadionul Francisc Neuman(UTA). Meciul începe de la ora 13:30 pe arena Dan Păltinișanu. În cazul în care ajungem aproape de limita de locuri, prioritate au membrii peluzei”, este anunțul ultrașilor arădeni.

În 2016, s-a înregistrat o asistență bună la meciul de la Timișoara dintre cele două, turul barajului de promovare/retrogradare în prima ligă. Au fost atunci pe „Dan Păltinișanu” aproape 13.000 de spectatori. ACS Poli a câștigat cu 2-1, iar în retur, la Șiria, alb-violeții au câștigat din nou, cu 3-1. Antrenorul Ionuț Popa o pregătea atunci pe formația din Banat.

Pentru acest meci, ACS Poli a anunțat că pune în vânzare bilete doar în ziua partidei.

Articol scris de Anda DELIU
 

Marius ANGHEL 30 Aug. 2018, 12:40 Campionat
Pe aceeași temă