Galanis: „Păcat că n-am promovat, Severinul n-a fost mai bună decât noi”

03 Jun. 2012, 04:46 Campionat
Galanis:** „Păcat că n-am promovat, Severinul n-a fost mai bună decât noi

Chiar dacă nu s-a impus la echipă ca și Batin, Țucudean sau Voiculeț, grecul venit în iarnă la Arad a ieșit pe plus, atât cât a evoluat în „alb-roșu”. Vasilis Galanis a reușit patru goluri pentru „Bătrâna Doamne”, intrând în inima fanilor cu golul de trei puncte de la Timișoara.

„Pot să înscriu mai mult decât am făcut-o până acum. Dar, cât am reușit pentru echipă în meciurile în care am evoluat, cred că a fost bine. S-au câștigat destule puncte, lumea a fost în general mulțumită. Bineînțeles, că pot da mai mult decât atât, doar că am intrat destul de târziu în echipă, pentru că am avut unele probleme medicale. Știu că golul cu Poli a însemnat foarte mult pentru suporteri, dar pentru mine e mult mai important să câștige echipa. Chiar dacă îmi doresc să înscriu meci de meci, rezultatul obținut de echipă e cel care contează cel mai mult”, spune masivul „vârf”, care a punctat pentru 2-0 în meciul cu FC Argeș.

Elenul mai are un an de contract cu clubul arădean, însă nu este sigur că va rămâne în „alb-roșu”. „Trebuie să vorbesc cu președintele și cu antrenorul, să văd ce planuri de viitor sunt aici și atunci voi știi ce e de făcut în continuare. Păcat că nu am promovat acum, căci puteam să terminăm pe locul trei. Severinul nu e o echipă mai bună decât noi. Am pierdut poziția în clasament la Bistrița, acolo unde am făcut un meci bun, dar nu am reușit să câștigăm. Să nu uităm și că am avut deplasări foarte grele, la Timișoara, Severin, Bistrița sau Luceafărul”, a concluzionat Galanis.

Sursa: Sport Arad

Foto: Viorel MUSCĂ‚

03 Jun. 2012, 04:46 Campionat
Pe aceeași temă