Frunză recunoaște: „Am jucat pentru bani, nu neapărat pentru a bate Iașiul”

Marius ANGHEL 01 Dec. 2013, 16:30 Campionat
Frunză recunoaște:**

Căpitanul echipei brăilene, Sorin Frunză, a recunoscut la final că echipa de la malul Dunării a jucat pentru prima de joc pe care Florin Cârligea le-a promis-o.

„În primul rând, vreau să mulțumesc domnului Florin Cârligea. Nu ne-am mai luat banii de mult timp, dar de două etape jucăm și noi pe bani. Dacă până acum am jucat pe nasturi, pe prestigiu sau pe orice altceva, de când a venit domnul Cârligea avem prime de victorie. Acum am jucat pentru bani, nu neapărat pentru a bate Iașiul, nici nu mai știam cum e să iei bani. De aceea ne-am bucurat așa de tare pentru cele trei puncte. Nouă ne pare rău că intrăm în vacanță, pentru că mai aveam ocazia de a mai câștiga un ban pe final de an”, a spus Frunză, care i-a amuzat pe cei de la Iași când a vorbit despre condițiile de care beneficiază echipa sa: „Acum am făcut deplasarea cu un autocar de lux (nr. autocar Isuzu cu 30 de locuri). La Tărlungeni, spre exemplu, am mers cu un autobuz cu care merg muncitorii la muncă. Astea sunt condițiile. La liga a doua fotbalul e altfel, diferit de liga 1. Dar e fotbal și trebuie să-l respecți”.

Frunză a vorbit și despre pretendentele la promovare: „Rapid mi se pare cea mai bună echipă, apoi Berceniul. Iașiul are jucători, dar nu are echipă”.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
 

Marius ANGHEL 01 Dec. 2013, 16:30 Campionat
Pe aceeași temă