Frigul a golit tribunele la Brăila: două rezerve au decis scorul final

Frigul a golit tribunele la Brăila:** două rezerve au decis scorul final

Sâmbătă dimineață, în prezența a 70-80 de spectatori, dar pe un timp friguros, pe stadionul Municipal din  Brăila a avut loc meciul de fotbal dintre CF-ul local și SC Bacău, partidă care a contat pentru etapa cu numărul 15 a Ligii 2, seria I.

Veniți la Brăila cu găndul de a nu pierde, băcăuanii și-au atins scopul prest\nd un joc destul de curajos, chiar dacă nu au prea avut cine știe ce ocazii de poartă, ei reușind să egaleze scorul prin ex-brăileanul Pungă, în minutul 88, după ce Olenic deschisese scorul în minutul 60. A  fost o partidă în general frumoasă, în ciuda zăpezii de pe teren căzute din abundență cu o zi înainte. Formația antrenată de Alin Pânzaru a dominat meciul, uneori categoric, însă oaspeții au știut să se apere cu destulă exactitate închizând drumurile spre poarta apărată de Petrariu.

Prima repriză a fost una destul de echilibrată, în care băcăuanii au reușit să marcheze în minutul 27, prin Hurdubei, dar reușita a fost anulată corect pe motiv de ofside, de asistentul Joszef Peter. Și brăilenii ar fi putut marca, dar Onofraș (minutele 16 și 20) a ratat două ocazii mari. Până la pauză, Hurdubei și Petean și-au trecut și ei numele pe lista ratangiilor și astfel, la odihna regulamentară s-a intrat cu scorul de la început: 0-0

VEZI O AMPLĂ‚ GALERIE FOTO DE LA MECIUL CF BRĂ‚ILA – SC BACĂ‚U 1-1

După pauză, au venit și golurile, primii fiind brăilenii, în minutul 60, atunci când noul intrat Olenic a reluat lângă rădăcina barei o centrare perfectă venită de la Spătaru: 1-0. După marcarea golului, partida a reintrat în motononia ei de până atunci, dar brăilenii și-au continuat dominarea, în timp ce băcăuanii s-au apărat mai exact decât au făcut-o până atunci.

Aproape de finalul meciului, oaspeții au restabilit egalitatea pe tabela de marcaj după o fază la care Hurdubei a pasat excelent printre fundașii echipei gazdă. Mingea a ajuns la Pungă și acesta, cu un șut plasat de la 14-15 metri lateral dreapta, a trimis mingea în colțul lung al porții apărate de Mitrea: 1-1. Era minutul 86 și SC Bacău putea să plece cu toate punctele de la Brăila, dar șutul lui Adăscăliței de la 17 metri a fost mult prea anemic ca să-l păcălească pe portarul brăilean (minutul 90).

CF BRĂ‚ILA  1
SC BACĂ‚U  1

Olenic ”60 / Pungă ”86

Mitrea – Spiridon (Olenic ’59), Ghiocel, L. Ivan, Necoară – Frunză (cpt.), Pușcașu, Spătăru, Petean (Nicoliță ’83) – Onofraș. Dima
Rezerve neutilizate: Leu – G. Iordache, Stângaciu, Al. Radu, Ndigwe
Antrenor: Alin Pînzaru

Petrariu – Mihălăchioaie, Burcă, Lozneanu, Sascău – Căinari (Pungă ”58), Adăscăliței, L. Dumitriu (Curiliuc ”75), Vraciu – Hurdubei (cpt.), B. Rusu (Predoiu ”68)
Rezerve neutilizate: Em. Savu – Taban, Luncanu, Strugariu
Antrenor: Cristian Popovici

Cartonașe galbene: Onofraș, Dima / L. Dumitriu, Adăscăliței.

Stadion: Municipal (Brăila); Spectatori: 100; Arbitru: Sorin Andrei Antonie (București); Asistenți: Joszef Peter (Sfântu Gheorghe) și Răzvan Mihai Dobre (Târgoviște); Jucătorul meciului: Bogdan Spătaru 3

Articol de Marcel SÎNPETRU
Foto: Pro Brăila

 

Pe aceeași temă