Frățică: „Arbitrii își bat joc de munca tuturor”

02 Oct. 2011, 13:19 Campionat
Frățică:

Președintele lui Gaz Metan Severin, Gheorghe Frățică acuză brigada de arbitrii care au condus meciul de acasă cu Unirea Alba Iulia, echipa ardeleană reușind să învingă în deplasare cu 3-0, într-un meci contând pentru etapa a 7-a a seriei secunde din Liga 2. Președintele lui Gaz Metan se plânge că „fluierașii” au fost părtinitori și au împiedicat jocul Gazului, însă recunoaște că echipa sa a fost mai slabă decât adversarii.

„Noi am fost foarte nemulțumiți de brigada de arbitraj. Cătălin Buși este un arbitru pe care noi săptămâna trecută am cerut să nu fie delegat la acest meci. Cei care au văzut meciul știu că ne-a refuzat două lovituri de la 11 metri clare, iar în minutul 27 trebuia eliminiat un jucător de la Alba Iulia, dacă primea cel de-al doilea galben, asta nu înseamnă că echipa noastră n-a jucat slab, dar «băieții în negru» și-au făcut din nou «datoria»”, a declarat Gheorge Frățică în exclusivitatea pentru Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fotbal la matineu”.

Președintele echipei din Severin amintește că și celelalte partide în care jucătorii săi au fost arbitrați de „fluierașul” pe care îl blamează, au fost conduse dezastruos: „Cătălin Buși îl cheamă este din Râmnicu Vâlcea, este un arbitru care, cu două etape înainte, fiind arbitru de rezervă la acel meci de cupă cu CS Mioveni, și-a făcut și acolo datoria cu prisosință. Noi am încercat să-l recuzăm după acest meci dar nu am reușit. Am primit trei eliminări, inclusiv a antrenorului și eliminarea celui de-al doilea antrenor al echipei noastre. Sunt foarte nemulțumit de brigada de arbitri ca și săptămâna trecută la Timișoara. În minutul 30 am rămas în zece, a fost într-adevăr o simulare, al doilea cartonaș, dar trebuia să ne dea și nouă un penalty în minutul 90, trebuia să fie eliminat portarul advers. O să las un memoriu, bineînțeles, pentru că e păcat de munca tuturor, și a băncii tehnice, și a jucătorilor. Scorul este o umilință, am plecat toți supărați. Asta e viața, mergem mai departe”.

Gheorghe Frățică rămâne însă obiectiv și declară că este conștient că echipa sa are partea ei de vină pentru înfrângerea la scor de neprezentare suferită pe teren propriu în fața celor de la Alba Iulia și speră că lucrurile vor fi îndreptate pe viitor de antrenorul Costin Bodea pe care și-l dorește în continuare, în ciuda rezultatelor negative, pe banca tehnică a lui Gaz Metan.

„Și echipa noastră este vinovată, la conferința de presă l-am felicitat pe Gherman după meci, un rezultat meritat, din punctul meu de vedere, al Unirii Alba Iulia, o echipă care a dovedit că merită această victorie frumoasă. Inclusiv Gherman a spus că, deși a fost departe, crede că am avut 11 metri. Trebuie să fim obiectivi, să facem analiza noastră, să jucăm și să nu ne mai plângem. Costin Bodea trebuie să repare urgent tot ce se întâmplă în echipă. Orice rezultat, la final, contează”, a mai adăugat președintele lui Gaz Metan.

Sursa: Sport Total FM

02 Oct. 2011, 13:19 Campionat
Pe aceeași temă