Francezul Chalabi a încheiat sezonul de toamnă. Foresta s-a despărțit și de unul dintre jucătorii aduși în ultima lună. Voia să fie titular

Marius ANGHEL 31 Oct. 2017, 16:48 Campionat

Atacantul francez Khalid Chalabi, care a debutat în tricoul Forestei înscriind în partida de campionat cu CS Mioveni, nu va mai juca în sezonul de toamnă pentru gruparea suceveană. Fotbalistul în vârstă de 22 de ani s-a accidentat la genunchi, motiv pentru care nici n-a mai apărut pe teren în ultimele meciuri de campionat.

Jucătorul care a făcut primii pași în fotbal la juniorii lui AS Monaco a plecat deja în Franța pentru tratament, fiind informat de medici că perioada de recuperare va dura până la sfârșitul lunii noiembrie.

Ori, campionatul Ligii a 2-a va continua în 2017 până pe data de 9 decembrie, Foresta mai având de jucat în deplasare cu Pandurii Târgu Jiu, Știința Miroslava, Sportul Snagov și ASA Târgu Mureș, și, pe teren propriu, cu ASU Politehnica Timișoara, Luceafărul Oradea și Ripensia Timișoara.

5 meciuri, toate ca titular, și 1 gol a bifat Khalid Chalabi în tricoul echipei Foresta Suceava

Cordoș, out după doar o lună

În altă ordine de idei, gruparea suceveană a reziliat ieri pe cale amiabilă contractul cu fundașul central Florin Cordoș. Despărțirea s-a produs din cauză că apărătorul în vârstă de 22 de ani ar fi avut pretenția să joace titular, cu toate că acesta nu a demonstrat acest lucru în momentul în care s-a apelat la serviciile sale.

Fundașul de 23 de ani tece printr-o perioadă nefastă în cariera sa. În ultimele două sezoane a plecat pe ușa din spate atât de la FC Brașov, Luceafărul Oradea, cât și acum de la Foresta Suceava, club unde a fost adus la finalul lunii trecute și pentru care a jucat doar 168 de minute în trei meciuri. Înainte să vină la Foresta, Cordoș a fost dat afară și de la Universitatea Cluj, din Liga 3, acolo unde a avut aceleași pretenții ca și acum la Suceava.

Altfel, Foresta, care e pe ultimul loc în Liga 2, cu 7 puncte, va juca sâmbătă, de la ora 11:00, în cadrul etapei a 15-a, în deplasare, la Motru, cu Pandurii Târgu Jiu.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 31 Oct. 2017, 16:48 Campionat
Pe aceeași temă