FOTO | Accidentare teribilă pentru căpitanul Olimpiei în startul meciului cu CS Afumați. Iuhas a fost transportat de urgență la spital

Marius ANGHEL 17 Mar. 2017, 19:14 Campionat

CS Afumați a produs surpriza în meciul ce a deschis etapa a 25-a a Ligii 2 după ce a câștigat cu 1-0 în fața Olimpiei Satu Mare. Ilfovenii s-au impus prin golul marcat cu ceva noroc, în minutul 34, de Dorin Burlacu, după o deviere cu spatele a lui Florin Mureșan. Olimpia (41 puncte), una dintre pretendentele la promovare, pierde astfel puncte importante în fața contacandidatelor ce vor juca sâmbătă, în timp ce Afumațiul (28 puncte) urcă pentru moment pe locul 9.

Olimpia s-a prezentat foarte slab la primul meci din 2017 pe teren propriu. Echipa lui Bogdan Andone, aflat în tribune la acest joc după suspendarea din partida cu Luceafărul Oradea, a fost de nerecunoscut, rar ajungând să pună în pericol poata lui Vlad Muțiu.

Pe lângă această înfrângere, Olimpia și-a pierdut cu CS Afumați și unul dintre titulari, chiar căpitanul. În minutul 11 al meciului, Răzvan Avram, mijlocașul oaspeților, a deviat o minge și apoi a căzut pe spate, peste piciorul lui Cosmin Iuhas (32 ani), intrat prin alunecare cu întâriere. Ambii jucători au rămas întinși pe gazon, dar Avram s-a ridicat în cele din urmă după intervenția medicilor.

Căpitanul Olimpiei a părăsit însă terenul pe targă și apoi a fost transportat la ambulanță, care l-a pus la spital. În locul său a intrat Cosmin Bura. Iuhas a suferit o accidentare gravă la genunchiul stâng și ar putea să rateze restul sezonului.

Cosmin Iuhas tocmai revenise pe teren după ce runda trecută fusese suspendat.

Captură foto: DigiSport

Marius ANGHEL 17 Mar. 2017, 19:14 Campionat
Pe aceeași temă