Foștii jucători ai Reșiței, Voinea și Neagoe, au marcat pentru liniștea Vâlcii. Dulcea: „Vom vedea ce ne rezervă viitorul, mie și clubului”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 04 Jun. 2016, 22:19 Campionat
Foștii jucători ai Reșiței, Voinea și Neagoe, au marcat pentru liniștea Vâlcii.** Dulcea:

CSM Râmnicu Vâlcea a obținut, sâmbătă, o victorie lejeră la Reșița, 3-0 cu modesta Metalul, rezultat care a asigurat oltenilor rămânerea în eșalonul secund. Vâlcenii aveau nevoie de un punct pentru a fi matematic salvați, pentru că, în cazul unui eșec, coroborat cu remiza de la Satu Mare, ar fi ajuns pe locul de baraj.

În prima repriză, CSM a avut o șansă bună de gol, prin Firțulescu, al cărui șut a lovit bara porții. Intrat la pauză, fostul jucător al Reșiței, Albert Voinea a reușit o „dublă” în minutele 50 și 52, care i-a scăpat de orice emoții pe alb-albaștrii. În minutul 59, un alt jucător care a trecut pe la Metalul, Andrei Neagoe, a consființit scorul final, 3-0.

După meci, fotbaliștii și staff-ul Vâlcii au dedicat succesul directorului sportiv, Adrian Albinaru, operat zilele trecute cu succes la coloana cervicală.

La prima experiență ca antrenor în Liga a II-a, Adrian Dulcea este mulțumit că totul s-a terminat cu bine. „A ieșit bine, am terminat pe locul 7, același de pe care am pornit în play-out, este o mică realizare, este drept că sunt și probleme care trebuie puse la punct. Foarte mulți jucători sunt la final de contract, se va face o analiză și se vor lua decizii în privința lotului și antrenorului. Am luat echipa pe parcurs, jucătorii au fost preocupați și receptivi la ce le-am cerut, am îmbunătățit jocul de posesie și cel ofensiv, jucăm un nou sistem, care cere timp, avem și tineri talentați. Acum, vedem ce ne rezervă viitorul, mie și clubului, nu am discutat încă concret cu conducerea, va fi destul timp în perioada următoare”, a declarat Adrian Dulcea.

METALUL REȘIȚA        0
CSM RÂMNICU VÂLCEA    3

Alb. Voinea ”50, ”52, A. Neagoe ”59

Zimmermann – Vitorovic (cpt.), Kis, Chira, I. Vlad – Al. Anghel (Bilal ”54), Pitulice (Puiu ”77), Buzdugan, Julei – Al. Costea (Kopre ”63) – Al. Maria
Rezerve neutilizate: Knezevic – Tomescu, Al. David, Burciu
Antrenor: Carol Gurgu

Teodorescu (Marinoiu ”77) – Oct. Vasile, Ct. Pîrvulescu, I. Stoica (cpt.), Dumitrașcu – Dâlbea – Firțulescu, Piscanu, A. Neagoe, Georgescu (L. Iordache ”46) – C-tin. Stoica (Alb. Voinea ”46)
Rezerve neutilizate: Samson, Cucui, Bratu, Cl. Ștefan
Antrenor: Adrian Dulcea

Stadion: „Mircea Chivu” (Reșița); Spectatori: 50; Arbitru: Nicolae Cătălin Botaș 3 (Timișoara); Asistenți: Gheorghită Bălan 3 (Pitești) și Doru Zamfir 3 (Slatina); Jucătorul meciului: Albert Voinea 4.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Facebook CSM

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 04 Jun. 2016, 22:19 Campionat
Pe aceeași temă