Fortuna are probleme cu portarul Iustin Popescu, care a fost suspendat 3 etape

Mihai Andries 13 Dec. 2014, 12:34 Campionat
Fortuna are probleme** cu portarul Iustin Popescu, care a fost suspendat 3 etape

După ultimul meci oficial din 2014, care a adus și prima înfrângere a Fortunei Poiana Câmpina, în deplasare, 5-4 la Tărlungeni, echipa prahoveană a rămas, pentru trei etape, fără unul dintre jucătorii de bază. Este vorba despre portarul Iustin Popescu (foto) – jucător care a fost integralist în prima parte a campionatului și care a fost suspendat de Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal pentru următoarele trei runde!

Lui Popescu i s-a reținut carnetul, după joc, de către centralul Dorian Micloșină, jucătorul divizionarei secunde prahovene adresând cuvinte jignitoare oficialilor partidei. În plus, acesta a fost și amendat cu o sumă consistentă, 3.400 de ron, practic, mai bine de un salariu lunar.

Litigii amânate

Tot la Comisia de Disciplină, Fortuna a bifat și capitolul „litigii”, acolo unde clubul lui Radu Călin este reclamat de doi dintre foștii jucători din Liga a III-a, Bogdan Barbu (acum la CS Voluntari), respectiv Anițoiu (legitimat la Metalul Reșița). În ambele cazuri, litigiile financiare au fost amânate pentru viitoarea ședință a comisiei, programată pe 17 decembrie.

Articol scris de Marian DIMA
Foto: Sport Câmpina

Mihai Andries 13 Dec. 2014, 12:34 Campionat
Pe aceeași temă